greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17651939

Cruise met Costa Cruises naar het magnifieke Abu Dhabi

Costa Cruises
1 / 47
Opereert volledig op LNG
Zusterschip van de Costa Smeralda
2 waterglijbanen

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

26 Nachten

Cruise schip

Costa Toscana

Start poort

Savona, Italië

Route

Vertrek 18:00

De stad Savona ligt aan de Ligurische Zee en is vooral bekend om zijn grote zeehaven. Bezienswaardig is vooral de kathedraal van Santa Maria Assunta, waarvan de gevel dateert uit de 18e eeuw. De haven is versierd met de toren Leone Pancaldo, die is vernoemd naar een beroemde zeeman. Verder kunt u in de stad bezienswaardigheden ontdekken zoals de Brandale toren of de Leon Pancaldo toren of het Priamar paleis wat tegenwoordig een museum is. Het is een versterkt fort uit de 16e eeuw wat u kunt vinden aan het einde van de boulevard.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:30

Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Messina ligt in de Italiaanse regio Sicilië op het noordelijke puntke van Sicilië. In Messina kan een van de mooiste paleizen en de kathedraal van Messina gevonden worden.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

In Alexandrië geniet u van zowel stad als strand. De stad ligt in het noorden van Egypte en is met zo’n 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad van het land. In deze levendige stad zijn een talloze fascinerende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo is de Zuil van Pompeius omringd door sfinxen erg indrukwekkend. Deze zuil is 27 meter hoog en waarschijnlijk de enige nog staande zuil uit de Romeinse tijd in Egypte. Ook de Corniche Boulevard is erg leuk om te bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het schitterende uitzicht.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 35

U vaart op:

Costa Toscana

Costa Toscana zal deel uitmaken van de Costa Cruises vloot in 2021. Het schip is vernoemd naar een van de meest populaire Italiaanse plaatsen ter wereld en is het tweede schip van Costa Cruises dat volledig zal opereren op vloeibaar aardgas.

Bouwjaar:

2021

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

6554
Leer meer over Costa Toscana

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 26 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.

Cruise met Costa Cruises naar het magnifieke Abu Dhabi