Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Caribbean vanaf Savona met de Costa Fascinosa

17 nachten, 10 havens met deCosta FascinosaCosta Cruises#17068552
Inbegrepen:
  • volpension
  • Unieke 4D-Bioscoop aan boord
  • Vier bars en elf restaurants om uit te kiezen
  • Geweldige Waterglijbaan Toboga
Map Marker
Wachten
  • Costa Cruises
  • Costa Fascinosa
  • Caribbean
  • Savona
  • La Romana, Dominicaanse Republiek
  • 17 nachten
  • 05-12-2024
  • 17068552
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Savona, ItaliëInscheping17:00
vertrek 17:00
De stad Savona ligt aan de Ligurische Zee en is vooral bekend om zijn grote zeehaven. Bezienswaardig is vooral de kathedraal van Santa Maria Assunta, waarvan de gevel dateert uit de 18e eeuw. De haven is versierd met de toren Leone Pancaldo, die is vernoemd naar een beroemde zeeman. Verder kunt u in de stad bezienswaardigheden ontdekken zoals de Brandale toren of de Leon Pancaldo toren of het Priamar paleis wat tegenwoordig een museum is. Het is een versterkt fort uit de 16e eeuw wat u kunt vinden aan het einde van de boulevard.
2Marseille, Frankrijk08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
3Barcelona, Spanje08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
4op zee
5Cádiz, Spanje08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
6op zee
7Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.
8op zee
9op zee
10op zee
11op zee
12op zee
13op zee
14Bridgetown, Barbados08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.
15Pointe-à-Pitre, Guadeloupe09:0020:00
aankomst 09:00vertrek 20:00
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.
16Basseterre, St. Kitts09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Basseterre, St. Kitts
Basseterre is de hoofdstad van het eiland Saint Kitts en Nevis. Het ligt in het zuiden van het eiland. Het eiland staat bekend om drie ruige vulkaangroepen die zich in het midden van het eiland bevinden. De vulkaangroepen worden door diepe canyons gescheiden. Ook wordt het gekenmerkt door tropische, dichte bossen en suikerrietplantages. In de stad zijn enkele prachtige musea te vinden zoals het National Museum en indrukwekkende kerken en pleinen. Daarnaast kunt u genieten van prachtige stranden en zeeën waar u lekker kunt scubaduiken en snorkelen.
17Road Town, Tortola, Britse Maagdeneilanden07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
De kleine hoofdstad van de Britse Maagdeneilanden is gelegen op het belangrijkste eiland Tortola en heeft ongeveer 9000 inwoners. De stad werd in 1648 door Nederlandse kolonisten gesticht. Door meerdere branden moesten de gebouwen in de stad meermaals herbouwd worden. Het oudste gebouw dateert uit 1840. Maak een stop bij de botanische tuinen en ontdek bijzondere planten.
18La Romana, Dominicaanse RepubliekOntscheping08:00
aankomst 08:00
La Romana is een schitterende kustplaats in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. De stad staat bekend om zijn witte stranden, helderblauwe water en uitstekende resorts. Het paradijselijke La Romana is perfect voor watersport en boottours. De diverse duikcenters bieden begeleiding voor een schitterende duiktrip om de onderwaterwereld te ontdekken. Ook zijn er andere indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de grot ‘Cueva de las Maravillas’ en het gereconstrueerde dorpje Altos de Chavon.
Costa Cruises# 17068552

Caribbean vanaf Savona met de Costa Fascinosa

17 nachten, 10 havens met de Costa Fascinosa
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Savona, Italië
    Inscheping
    2
    Marseille, Frankrijk
    3
    Barcelona, Spanje
    4
    op zee
    5
    Cádiz, Spanje
    6
    op zee
    7
    Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    Bridgetown, Barbados
    15
    Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
    16
    Basseterre, St. Kitts
    17
    Road Town, Tortola, Britse Maagdeneilanden
    18
    La Romana, Dominicaanse Republiek
    Ontscheping