greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17607104

Cruise met Costa Cruises naar Road Town

Costa Cruises
1 / 27
Heerlijke Samsara Spa met sportfaciliteiten, sauna en solarium
Grand Bar Piazza Italia met dansvloer
Het grote Casino Excelsior om uw geluk te beproeven

Bestemming

Caribbean

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Costa Fortuna

Route

Vertrek 23:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In de hoofdstad van het eiland Tobago wonen ongeveer 5.000 mensen. De botanische tuin in het midden van de stad was al in de 19e eeuw geopend en is het bekijken waard. Scarborough stad wordt ook gekenmerkt door kleine kleurrijke winkeltjes. Misschien kunt u hier souvenirs voor het thuisfront vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van het eilandrepubliek St. Vincent en de Grenadines biedt een prachtig landschap. Dichte bossen, idyllische beekjes en prachtige stranden zijn slechts drie van de natuurlijke schoonheden. In Kingstown zullen de bezoekers een aantal markten met heerlijke exotische vruchten vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Martinique is een van de eilanden die tot de Kleine Antillen behoord. Het eiland van de bloemen in de Caribische Zee wordt gekenmerkt door een gevarieerd en mooi landschap. Van tropische bossen, zwarte en witte zandstranden tot kleine afgelegen baaien en ook een gevarieerde flora en fauna. Martinique heeft veel te bieden. Daarnaast biedt het eiland, met de meest beroemde vulkaan op het Caribische eiland, een fascinerende vulkaanlandschap.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De kleine hoofdstad van de Britse Maagdeneilanden is gelegen op het belangrijkste eiland Tortola en heeft ongeveer 9000 inwoners. De stad werd in 1648 door Nederlandse kolonisten gesticht. Door meerdere branden moesten de gebouwen in de stad meermaals herbouwd worden. Het oudste gebouw dateert uit 1840. Maak een stop bij de botanische tuinen en ontdek bijzondere planten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 17

U vaart op:

Costa Fortuna

Het zusterschip van Costa Magica, de Costa Fortuna, combineert de flair van het verleden met de meest moderne apparatuur en voortreffelijk comfort. Het interieur van dit luxe cruiseschip zal alle passagiers direct een warm en welkom gevoel geven tijdens hun avontuur!

Gerenoveerd in:

2018

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

3470
Leer meer over Costa Fortuna

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.

Cruise met Costa Cruises naar Road Town