Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Amerikaanse Westkust vanaf Seattle met de Queen Elizabeth

21 nachten, 9 havens met deQueen ElizabethCunard#17480335
Inbegrepen:
  • volpension
  • De Signature Suites en de Penthouses zijn van absolute topklasse
  • "Golden Lion Pub" met traditionele Engelse snacks
  • Dineren onder de sterren in de Courtyard
Map Marker
Wachten
  • Cunard
  • Queen Elizabeth
  • Noord-Amerika
  • Seattle
  • Miami, United States
  • 21 nachten
  • 25-09-2025
  • 17480335
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Seattle, Verenigde StatenInscheping
Seattle, Verenigde Staten
Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.
2op zee
3op zee
4San Francisco, Verenigde Staten
San Francisco, Verenigde Staten
De Californische stad San Francisco ligt aan de Stille Oceaan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door de hippie-beweging van de jaren 70, de Victoriaanse architectuur en het zakelijke district dat voornamelijk uit wolkenkrabbers bestaat. Een wereldberoemde bezienswaardigheid van de stad is de Golden Gate Bridge. Verder heeft u de unieke mogelijkheid om in San Francisco een kabelbaan rit over de heuvels van de stad te maken. Ook het Golden Gate Park is de moeite waard om te bezoeken, vanwege het aantal beroemde musea en tuinen dat hier te vinden is.
5op zee
6Los Angeles, Verenigde Staten
Los Angeles, Verenigde Staten
Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.
7op zee
8op zee
9Cabo San Lucas, Mexico
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
10op zee
11op zee
12op zee
13Puntarenas
Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.
14op zee
15Panamakanaal
Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.
16op zee
17Cartagena, Colombia
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
18op zee
19Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen
Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.
20op zee
21op zee
22Miami, United StatesOntscheping
Miami, United States
De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.
Cunard# 17480335

Amerikaanse Westkust vanaf Seattle met de Queen Elizabeth

21 nachten, 9 havens met de Queen Elizabeth
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, water bij ontbijt
  • Havengelden en belastingen
  • Bij boeking van een suite Princess Grill; diner in het Princess Grill restaurant
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Bij boeking van een hut Queen Grill; diner in het Queen Grill restaurant
  • Bij boeking van een Brittannia hut; diner in het Brittania restaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Cunard.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Seattle, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    op zee
    4
    San Francisco, Verenigde Staten
    5
    op zee
    6
    Los Angeles, Verenigde Staten
    7
    op zee
    8
    op zee
    9
    Cabo San Lucas, Mexico
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    Puntarenas
    14
    op zee
    15
    Panamakanaal
    16
    op zee
    17
    Cartagena, Colombia
    18
    op zee
    19
    Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Miami, United States
    Ontscheping