greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17620348

Cruise met Explora Journeys naar het sensationele Barcelona

Explora
1 / 68
Alle hutten beschikken over ruime balkons
Negen eetgelegenheden die lekker en gezond eten serveren
Aan boord of aan de wal wordt geen wegwerp plastic gebruikt

Bestemming

Europa

Reisduur

19 Nachten

Cruise schip

EXPLORA I

Rederij

Explora

Route

Vertrek 19:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van/naar Barcelona, Spanje met de EXPLORA I
  • Fooien aan boord
  • Transfers van de haven naar de stad v.v. (indien beschikbaar)
  • Alle havenbelastingen
  • Hoofdmaaltijden, snacks, laat ontbijt, koffie- en theespecialiteiten en patisserie en middernachtsnacks
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • 24-uurs suite service inclusief in-suite dining
  • Onbeperkt toegang tot de wellness-ruimte
  • Twee keer per dag schoonmaakservice, inclusief 's avonds turndownservice en schoenpoetsservice
  • 24-uurs conciërgeservice
  • Wellness- en fitnessprogramma's aan boord en op bestemmingen (enkele uitzonderingen en voorwaarden zijn van toepassing)
  • Infotainment systeem met Smart TV en Netflix
  • Negen uitzonderlijke culinaire ervaringen met een verfijnde en gevarieerde keuken
  • Onbeperkt drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, koffiespecialiteiten, thee en frisdranken, ook in de minibar in de suite
  • Video on Demand (VoD): films en series op aanvraag in de suite
  • Een fles Champange en een fles sterke drank naar keuze als welkomstdrankje
  • Uitgebreide kussen selectie, plus badjassen en slippers in de suite
  • Onbeperkt snelle wifi op het hele schip
  • Entertainment aan boord
1 / 57

U vaart op:

EXPLORA I

Stap aan boord van de gloednieuwe EXPLORA I, het eerste luxe schip van Explora Jouney's, en ontdek comfort en gastvrijheid als nooit tevoren. Met een ongelooflijke gast-bemanningsratio van 1,25:1 voelt u zich goed verzorgd. Het schip is ontworpen met oog voor het milieu en beschikt over de nieuwste schone technologie. Het maakt niet uit welke categorie hut u kiest, u zult genieten van een spectaculair uitzicht opzee vanaf uw eigen balkon.

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

EUR, USD
Leer meer over EXPLORA I

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 19 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Explora.

Cruise met Explora Journeys naar het sensationele Barcelona