greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586479

Cruise met Hapag Lloyd Cruises naar Armaçao dos Buzios

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 13
Uitermate luxe expeditiecruises
Gevarieerd entertainmentprogramma
Elegante en luxe ambiance aan boord

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

HANSEATIC spirit

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Route

Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.

Montevideo is de stad met de hoogste kwaliteit van leven in Zuid-Amerika. Ontdek deze stad met vele parken, die voornamelijk worden gevonden in de buitenwijken van Montevideo. In het centrum van de stad is er, naast een aantal oudere gebouwen, moderne hoogbouw dat de stad het politieke, financiële en culturele centrum van het land maakt. Tijd om te ontspannen is er ook. Dit kan op een van de vele stranden die hier te vinden zijn.

Sao Francisco do Sul, Brazilië

De stad Paraty ligt in de Braziliaanse deelstaat Rio de Janeiro en heeft ongeveer 38.000 inwoners. Het historisch centrum van de stad is zeker een bezoek waard, waar vele huizen en villa's uit de 17de eeuw wit zijn geschilderd.

Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.

-

Porto Seguro, Brazilië

In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 3

U vaart op:

HANSEATIC spirit

Het expeditieschip HANSEATIC spirit is uw metgezel op uw bijzondere reis naar de Noordelijke IJszee. De HANSEATIC spirit is uitgerust met de nieuwste technologie en maakt uw reis door het poolgebied tot een perfecte ervaring.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

230

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Cruise met Hapag Lloyd Cruises naar Armaçao dos Buzios