Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Noord-Amerika vanaf Milwaukee met de HANSEATIC inspiration

18 nachten, 16 havens met deHANSEATIC inspirationHapag-Lloyd Cruises#17586667
Inbegrepen:
  • volpension
  • Modern 5-sterren expeditieschip
  • Glazen balkons
  • Observatiedek en lounge
Map Marker
Wachten
Heeft u een vlucht nodig?
Cruise only
Cruise + Vlucht
  • Hapag-Lloyd Cruises
  • HANSEATIC inspiration
  • Noord-Amerika
  • Milwaukee
  • Halifax, Canada
  • 18 nachten
  • 07-10-2026
  • 17586667
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Milwaukee, Wisconsin, Verenigde StatenInscheping
Milwaukee is de grootste stad in de Amerikaanse staat Wisconsin en ligt aan de westelijke oever van Lake Michigan. De naam Milwaukee komt van de Algonkische taal van het Potawatomi volk en betekent letterlijk "Ontmoetingsplaats op het water".
2Mackinac Island, Verenigde Staten
De autovrije Mackinac Island wordt gekenmerkt door Victoriaanse gebouwen. De eerste blikvanger is het Grand Hotel, een wit paleis in de Griekse stijl. De auteur Mark Twain woonde vanaf 1895 in het Grand Hotel, en gaf lezingen over zijn reizen. Op het eiland zijn in de zomermaanden meer dan 600 paarden, die elke vorm van vervoer overnemen.
3Sault Ste. Marie, Canada
Sault Ste. Marie, Canada
Sault Ste. Marie is gelegen in de provincie Ontario. Een populaire activiteit zijn boottochten door de Sault sluizen, die het bovenmeer met het Huronmeer verbindt en andere grote meren in Noord-Amerika.
4Parry Sound, Canada
Parry Sound is gelegen aan de oostelijke oever van Georgian Bay in de provincie Ontario. De diepe baaien zijn zeer ongerept.
5Killarney, Canada
Killarney, Canada
-
6Tobermory, Ontario, Canada
Tobermory, Ontario, Canada
7Detroit, Verenigde Staten
Detroit ligt aan de gelijknamige rivier, tussen Lake St. Clair en het Eriemeer. De stad wordt ook wel Motor City genoemd, omdat de stad veel heeft betekend voor de automobielindustrie. Een populaire bestemming vanaf Detroit is het Belle eiland, dat circa 4 km² groot is en in de Detroit rivier ligt.
8op zee
9Toronto, Canada
Toronto is de grootste stad van Canada en is de hoofdstad van de provincie Ontario. De binnenstad is verdeeld in de districten North York, York, Etobicoke, East York en Scarborough. Toronto ligt direct aan het Ontario meer. Yonge Street vormt de centrale as, die loopt van het Ontario meer in de richting van het noorden.
10Saint Lawrencebaai, Canada
Saint Lawrencebaai, Canada
De Saint Lawrencebaai in Canada is een binnenzee van de Atlantische Oceaan. De Golf is tegenwoordig door twee zeestraten met de Atlantische Oceaan verbonden. De grote meren van Noord-Amerika lopen dankzij de Saint Lawrencebaai over in de Atlantische Oceaan. Rondom de Saint Lawrence baai zitten veel mooie natuurgebieden zoals Bay of Fundy en Gros Morne. Bij de Saint Lawrencebaai heeft u alle tijd om te genieten van de walvissen en de landschappen.
11Montreal, Canada
De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.
12St. Lawrence River, Quebec, Canada
-
13Saguenay, Canada
Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.
14Tadoussac, Canada
Tadoussac is een plaats in de provincie van Québec en ligt aan de monding van het Saguenay fjord in de Sint-Laurens rivier. De plaats staat bekend als een van de beste walvisspotplaatsen ter wereld, van waaruit boottouren en "Whale watching" tochten plaatsvinden. Afhankelijk van het jaargetijde kunt u bultruggen, dwergvinvissen en blauwe vinvissen spotten.
15Gaspé, Canada
De stad Gaspé is het bestuurs- en handelscentrum van het wonderschone schiereiland Gaspé. De stad is de eerste plek waar Jacques Cartier voor het eerste landde in 1534 en eiste het land voor de koning van Frankrijk. Wanneer u in Gaspé bent moet u zeker het Forillon nationale park bezoeken! Hier vindt u hoog boven de zee, kalkstenen rotsen, naaldbossen, velden met wilde bloemen, bergen en nog veel meer. Dit pittoreske landschap zou zo uit een prentenboek kunnen komen.
16Quebec, Iles de la Madeleine, CanadaOvernachting
-
17Quebec, Iles de la Madeleine, Canada
-
18op zee
19Halifax, CanadaOntscheping
Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.
Hapag-Lloyd Cruises# 17586667

Noord-Amerika vanaf Milwaukee met de HANSEATIC inspiration

18 nachten, 16 havens met de HANSEATIC inspiration
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Alle vaarten met de zodiacs van het schip
  • OCEAN SPA met Finse sauna met uitzicht op zee, stoomsauna, ontspanningsruimte binnen en buiten (spabehandelingen en kapper tegen betaling)
  • Haven- en luchthavenkosten
  • Uitgebreid sportprogramma: fitnessruimte met uitzicht op zee, cursusprogramma, extra sportactiviteiten aan de kust, afhankelijk van de bestemming
  • Gebruik van de interactieve Ocean Academy met individuele kennisformaten
  • Duits scheeps- en expeditiebeheer evenals een Duitstalige servicebemanning
  • Ervaren experts uit verschillende disciplines begeleiden elke cruise, geven presentaties en multimediale lezingen, geven goed geïnformeerde antwoorden op vragen over het vaargebied en nemen deel aan de Zodiac vaarten
  • Welkomstdrankje in uw cabine bij de dag van vertrek
  • Uitgebreide informatie voor de cruise - bijvoorbeeld handleidingen over de Noordpool, Antarctica en de Amazone, evenals expeditiekaarten
  • Annuleringskostenverzekering en faillissementsverzekering
  • Internationale gastronomische keuken - volpension: ontbijt voor vroege vogels, ontbijt, bouillon, middag koffie / thee tijd, lunch en diner (drie restaurants om uit te kiezen in de avond met flexibele openingstijden)
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Milwaukee, Wisconsin, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    Mackinac Island, Verenigde Staten
    3
    Sault Ste. Marie, Canada
    4
    Parry Sound, Canada
    5
    Killarney, Canada
    6
    Tobermory, Ontario, Canada
    7
    Detroit, Verenigde Staten
    8
    op zee
    9
    Toronto, Canada
    10
    Saint Lawrencebaai, Canada
    11
    Montreal, Canada
    12
    St. Lawrence River, Quebec, Canada
    13
    Saguenay, Canada
    14
    Tadoussac, Canada
    15
    Gaspé, Canada
    16
    Quebec, Iles de la Madeleine, Canada
    Overnachting
    17
    Quebec, Iles de la Madeleine, Canada
    18
    op zee
    19
    Halifax, Canada
    Ontscheping