greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17535027

Cruise met Holland America Line naar het memorabele Fort Lauderdale

Holland America Line
1 / 43
Bezoek de Greenhouse Spa & Salon
Verzameling van prachtige kunstwerken aan boord
Digitale workshops van Windows

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

44 Nachten

Cruise schip

Volendam

Route

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Aankomst 11:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De Franse havenstad Brest ligt in Bretagne, in het uiterste westelijke puntje van Frankrijk. De haven is een van de belangrijkste marinehaven van Frankrijk. In de stad is er een oude fort gelegen van waaruit u een goed overzicht heeft op de marinehaven. In een van de torens is een museum "Musee de la Marine" waarin er veel informatie over de geschiedenis van de haven en de marine te verkrijgen is.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Laat u verwelkomen door de op één na grootste kunstmatige haven van Europa in de Franse gemeente Cherbourg. De haven is gelegen aan het Engelse Kanaal aan de noordkant van het schiereiland 'Contentin'. De bouw van de haven begon in 1783 en was na 70 jaar voltooid. Door de vele historische gebeurtenissen tijdens de bouw en erna zijn er verschillende aanpassingen geweest. Zo zijn er meerdere forten toevoegt in het verleden om de haven te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Highlights van Cherbourg:

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

IJmuiden (Amsterdam), Nederland

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 15

U vaart op:

Volendam

De Volendam heeft het thema 'bloemen'. Overal op het schip zult u dit terugvinden in de vorm van echte bloemen of patronen op de meubels. Kom aan boord van de ms Volendam en ervaar een fantastische cruise.

Gerenoveerd in:

2014

Passagiers:

1432
Leer meer over Volendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 44 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Cruise met Holland America Line naar het memorabele Fort Lauderdale