greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17655912

Cruise met Holland America Line naar Passage Dardanellen

Holland America Line
1 / 39
Sfeervol en klassiek interieur
Innovatieve specialiteitenrestaurants
B.B. King's Blues Club en nog veel meer

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Nieuw Statendam

Route

Vertrek 15:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 05:00

In Alexandrië geniet u van zowel stad als strand. De stad ligt in het noorden van Egypte en is met zo’n 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad van het land. In deze levendige stad zijn een talloze fascinerende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo is de Zuil van Pompeius omringd door sfinxen erg indrukwekkend. Deze zuil is 27 meter hoog en waarschijnlijk de enige nog staande zuil uit de Romeinse tijd in Egypte. Ook de Corniche Boulevard is erg leuk om te bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het schitterende uitzicht.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

De op een na grootste stad van Cyprus, Limassol, ligt in het zuiden van het eiland aan de Middellandse Zee. Naast een mooie strandpromenade, dat tussen de zee en een park ligt en waar regelmatig moderene kunstwerken tentoongesteld worden, biedt Limassol een museum voor de volkskunde en een middeleeuws museum. Het museum met middeleeuwse vondsten bevindt zich in het kasteel van Limassol.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In Bodrum, het zuidwesten van Turkije, hebben veel locals hun zomerverblijf. Dankzij het klimaat van het pittoreske dorpje aan zee biedt het de ideale omstandigheden voor alle watersporten.

De Doorgang van Dardanellen verbindt de Middellandse Zee via de Zee van Marmara en de Bosporus naar de Zwarte Zee. De zeestraat is ongeveer 65 km lang en 1 tot 6 km breed, met een diepte van gemiddeld 50 meter.

Aankomst 07:00

Ervaar de magische ontmoetingsplek van oost en west met prachtige bezienswaardigheden. Istanbul ligt aan de noordelijke oever van de Marmara Zee, tussen de Middellandse Zee en de Zwarte Zee in. Istanbul ligt in het Europese Tracië en het Aziatische Anatolië en is daarmee de enige metropool, dat zich op twee continenten bevindt. Talrijke musea, theaters, operahuizen, paleizen en moskeeën nodigen u uit voor een bezoek. Daarnaast vindt u er ook verscheidene cafés, waar charmante dames in uw koffiedik kijken om uw toekomst te voorspellen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 31

U vaart op:

Nieuw Statendam

De Nieuw Statendam is het tweede schip in de Pinnacle-Klasse van Holland America Line en biedt amusement en comfort van hoog niveau. Dankzij de vele faciliteiten zal u een waanzinnige tijd aan boord beleven en geen moment de tijd hebben om u te vervelen.

Bouwjaar:

2017

Passagiers:

2666
Leer meer over Nieuw Statendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Cruise met Holland America Line naar Passage Dardanellen