greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17745189

Cruise met MSC Cruises naar Kiel

MSC Cruises
1 / 30
Sprankelende Swarovski trap
93 m LED Hemel
MSC For Me App aan boord!

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

MSC Euribia

Start poort

Kiel, Duitsland

Route

Vertrek 19:00

Maak gebruik van de gelegenheid om een wandeling door de stad te maken. De hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein is wereldwijd bekend door de Kieler zeilweek, waarbij duizenden mensen uit de hele wereld naar de havenstad komen. Naast de vele museas en de haven van Kiel heeft de stad nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld de Marinewijk, de U-boot Memorial, de botanische tuinen of het Olympisch dorp in Kiel-Schilksee.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 07:00

Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Deelname aan evenementen en voorzieningen aan boord
  • Cruise inclusief havengelden en andere belastingen
  • Bagagetransport tijden in- & ontscheping
  • Engelstalig personeel aan boord
  • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Verdien Voyager Club-punten op basis van uw gekozen Experience, vooraf geboekte services en kosten aan boord
  • Kids club aanwezig zowel overdag als 's nachts
  • De hele dag beschikbaar in de buffetruimte: koud en warm water, koffie, cafeïnevrije koffie en melk

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Reisverzekering
  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Fooien aan boord'. Deze zijn verplicht te voldoen bij MSC Cruises
1 / 23

U vaart op:

MSC Euribia

De MSC Euribia begint in 2023 aan zijn eerste reis!

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

6334
Leer meer over MSC Euribia

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor MSC Cruises.