Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de Regatta

12 nachten, 8 havens met deRegattaOceania Cruises#17560131
Inbegrepen:
  • volpension
  • Meerderheid van de cabines hebben een balkon
  • Italiaanse specialiteiten in de Toskana Restaurant
  • Beproef uw geluk in het casino
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Regatta
  • Noord-Amerika
  • Los Angeles
  • Colón, Panama
  • 12 nachten
  • 02-11-2025
  • 17560131
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Los Angeles, Verenigde StatenInscheping17:00
vertrek 17:00
Los Angeles, Verenigde Staten
Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.
2Ensenada, Mexico07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Ensenada is de perfecte introductie voor Mexico. Het is een perfecte plek om te ontspannen, maar er zijn ook genoeg verschillende activiteiten die hier kunt doen. Zo kunt u surfen, kayakken, paardrijden en mountainbiken. Daarnaast heeft Ensenada ook een spectaculair nachtleven die u zeker moet ontdekken als u de tijd heeft. Ook natuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken in Ensenada. U heeft een prachtig uitzicht op grijze walvissen vanaf de kust. Ensenada zal u gegarandeerd betoveren!
3op zee
4Cabo San Lucas, Mexico12:0019:00
aankomst 12:00vertrek 19:00
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
5op zee
6Acapulco, Mexico13:0021:00
aankomst 13:00vertrek 21:00
Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.
7op zee
8Puerto Quetzal, Guatemala09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.
9Corinto, Nicaragua09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Corinto is een prachtige havenstad aan de westkust van Nicaragua. In en langs deze kleurrijke havenstad vindt u schitterende ongerepte natuur. Geniet van de verrukkelijke regionale gerechten in een van de vele gezellige restaurantjes in de stad of geniet van een heerlijke cocktail of lokaal gebrouwen biertje. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan Puerto Corinto Beach. Hier kunt u heerlijk relaxen of juist surfen of een andere watersporten uitoefenen.
10Puntarenas12:0022:00
aankomst 12:00vertrek 22:00
Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.
11op zee
12op zee
13Colón, PanamaOntscheping07:00
aankomst 07:00
Colón, Panama
De havenstad Colón ligt aan de Atlantische Oceaan en is de noordelijke poort naar het Panamakanaal. Tevens is het de tweede grootste stad van Panama en een belangrijk commercieel en toeristisch centrum. De stad is voornamelijk opgericht om cruiseschepen te ontvangen die vanuit de Caribbean aankomen. Een hoogtepuntje in Colón is het Panamakanaal treinspoor, wat tot 1896 de enige snelle manier was om spullen te vervoeren van Panama naar Colón. Ook is het Portobelo National Park een aanrader. Hier kunt u genieten van de omgeving en de historie van Colón.
Oceania Cruises# 17560131

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de Regatta

12 nachten, 8 havens met de Regatta
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Los Angeles, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    Ensenada, Mexico
    3
    op zee
    4
    Cabo San Lucas, Mexico
    5
    op zee
    6
    Acapulco, Mexico
    7
    op zee
    8
    Puerto Quetzal, Guatemala
    9
    Corinto, Nicaragua
    10
    Puntarenas
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    Colón, Panama
    Ontscheping