Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de Seven Seas Grandeur

16 nachten, 10 havens met deRegent Seven Seas Cruises#16764549
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Extreem ruim ingerichte hutten
  • Mediterraanse & Caribische routes
  • Uitstekende keuken en geweldige service
Map Marker
Wachten
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Seven Seas Grandeur
  • Noord-Amerika
  • Los Angeles
  • Miami, United States
  • 16 nachten
  • 08-01-2025
  • 16764549
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Los Angeles, Verenigde StatenInscheping20:00
vertrek 20:00
Los Angeles, Verenigde Staten
Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.
2Ensenada, Mexico07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Ensenada is de perfecte introductie voor Mexico. Het is een perfecte plek om te ontspannen, maar er zijn ook genoeg verschillende activiteiten die hier kunt doen. Zo kunt u surfen, kayakken, paardrijden en mountainbiken. Daarnaast heeft Ensenada ook een spectaculair nachtleven die u zeker moet ontdekken als u de tijd heeft. Ook natuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken in Ensenada. U heeft een prachtig uitzicht op grijze walvissen vanaf de kust. Ensenada zal u gegarandeerd betoveren!
3op zee
4Cabo San Lucas, Mexico11:0019:00
aankomst 11:00vertrek 19:00
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
5op zee
6Acapulco, Mexico12:0020:00
aankomst 12:00vertrek 20:00
Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.
7op zee
8Puerto Quetzal, Guatemala07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.
9Corinto, Nicaragua08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Corinto is een prachtige havenstad aan de westkust van Nicaragua. In en langs deze kleurrijke havenstad vindt u schitterende ongerepte natuur. Geniet van de verrukkelijke regionale gerechten in een van de vele gezellige restaurantjes in de stad of geniet van een heerlijke cocktail of lokaal gebrouwen biertje. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan Puerto Corinto Beach. Hier kunt u heerlijk relaxen of juist surfen of een andere watersporten uitoefenen.
10op zee
11Panama Stad, Panama12:0023:00
aankomst 12:00vertrek 23:00
Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.
12op zee
13Cartagena, Colombia11:0019:00
aankomst 11:00vertrek 19:00
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
14op zee
15George Town, Grand Cayman, Kaaimaneilanden09:0016:00
aankomst 09:00vertrek 16:00
De Kaaimaneilanden met George Town als hoofdstad zijn erg bijzonder door de vrijstelling van belasting. Hierdoor is het een belangrijk financieel centrum voor de hele wereld geworden. U kunt hier zelfs de grootste Nederlandse banken met eigen filialen vinden. George Town is gevestigd op het eiland Grand Cayman. Het eiland heeft geen haven en daarom worden alle passagiers met bootjes aan wal gebracht. Het eiland bereiken is dus al een unieke ervaring.
16op zee
17Miami, United StatesOntscheping07:00
aankomst 07:00
Miami, United States
De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.
Regent Seven Seas Cruises# 16764549

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de Seven Seas Grandeur

16 nachten, 10 havens met de Seven Seas Grandeur
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Los Angeles, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    Ensenada, Mexico
    3
    op zee
    4
    Cabo San Lucas, Mexico
    5
    op zee
    6
    Acapulco, Mexico
    7
    op zee
    8
    Puerto Quetzal, Guatemala
    9
    Corinto, Nicaragua
    10
    op zee
    11
    Panama Stad, Panama
    12
    op zee
    13
    Cartagena, Colombia
    14
    op zee
    15
    George Town, Grand Cayman, Kaaimaneilanden
    16
    op zee
    17
    Miami, United States
    Ontscheping