Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Caribbean vanaf Miami met de Seven Seas Mariner

24 nachten, 15 havens met deSeven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises#16733080
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Groot showtheater
  • Hardloopbaan op het zonnedek
  • Grote, goed gevulde bibliotheek
Map Marker
Wachten
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Seven Seas Mariner
  • Caribbean
  • Miami
  • Miami, United States
  • 24 nachten
  • 17-11-2024
  • 16733080
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Miami, United StatesInscheping17:00
vertrek 17:00
Miami, United States
De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.
2op zee
3op zee
4Gustavia, St. Barthélemy10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Gustavia, St. Barthélemy
Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.
5Pointe-à-Pitre, Guadeloupe08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.
6St. George's, Grenada10:0021:00
aankomst 10:00vertrek 21:00
Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.
7Port of Spain, Trinidad en Tobago07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
In de hoofdstad van Trinidad en Tobago, vindt u de belangrijkste haven van het land. In de stad vindt u vele bezienswaardigheden uit de laatste eeuwen. Fort San Andreas werd in 1785 gebouwd om de haven te beschermen. Ook interessant zijn de religieuze gebouwen. Bezoek een kerk in neogotische stijl of een grote moskee met minaretten. In de botanische tuinen van de stad en de dierentuin krijgt u een indruk van de flora en fauna van Trinidad en Tobago. Vanaf meerdere plekken heeft u een prachtig uitzicht op Port of Spain.
8op zee
9op zee
10op zee
11Santarém, Brazilië09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Beleef de diverse stad Santarém. De stad ligt tussen twee rivieren, de Amazone en de Rio Tapajos. De stad is zeker de moeite waard. Wandel over de prachtige boulevard, kom tot rust in de verkoelende parken of eet een heerlijke maaltijd in de lokale restaurants. Het gebied rondom Santarém zit vol geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de rotstekeningen. Daarnaast kunt u naar Floresta Nacional, waar u kunt wandelen, kanoën en verschillende dieren kunt spotten.
12Boca da Valeria, Brazilië07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Boca da Valeria, Brazilië
Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.
13Manaus, Brazilië09:0017:00
aankomst 09:00vertrek 17:00
Manaus is de grootste stad van de Amazone. Het is een aparte en indrukwekkende stad omdat het in het midden van de jungle gelegen is. Manaus beschikt niet over heel veel oude koloniale gebouwen, maar heeft wel een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u de lokale dierentuin bezoeken, waar zowel dieren buiten de kooien te vinden zijn als in de kooien. Om eens aan het stadscentrum te ontsnappen kunt u uw dag combineren met een museumdag en een dagje aan het strand. Manaus is de perfecte stop tijdens uw Amazone avontuur!
14Parintins, Brazilië11:0019:00
aankomst 11:00vertrek 19:00
Parintins is met ongeveer 100.000 inwoners de tweede grootste stad in de deelstaat Amazonas in Brazilië. De stad is gelegen op het eiland Tupinambarana. Elk jaar tegen het einde van juni vindt in Parintins een speciaal spektakel plaats, namelijk het festival rondom de traditionele dans "Bumba-meu-boi". Wat letterlijk "Sta op, mijn os!" betekent. Dit festival viert de opstanding van een os en door middel van een kleurrkijke optocht met prachtige kostuums en in combinatie met dansspel wordt de opstanding gevierd.
15Alter do Chão, Brazilië07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Alter do Chão is een kleine stad aan de Rio Tapajós in Brazilië. De voormalige vissersplaats ligt maar circa 40 km van Santarém vandaan en is een geliefde badplaats. Het "Lago Verde" (groene zee) biedt u een zeer bijzonder natuurschouwspel - de kleur van het water veranderd elke dag van diep blauw in smaragd groen.
16op zee
17op zee
18op zee
19Bridgetown, Barbados09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.
20Roseau, Dominica08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.
21Philipsburg, St. Maarten, Nederlandse Antillen08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Philipsburg, St. Maarten, Nederlandse Antillen
Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel van het eiland St. Maarten. St. Maarten ligt in de Caribische Zee en is verdeeld tussen twee landen. Philipsburg ligt in het zuidelijke deel van het eiland. Dit is een overzeese gemeenschap van Nederland. Op St. Maarten zijn tal van mogelijkheden om te snorkelen, zwemmen en paard te rijden. De prachtige witte stranden zijn de ideale locatie om een relaxte cruise te hebben.
22San Juan, Puerto Rico07:0013:00
aankomst 07:00vertrek 13:00
San Juan, Puerto Rico
San Juan is met 418.140 inwoners de grootste stad van Puerto Rico en daarmee ook de hoofdstad. In San Juan ligt de belangrijkste zeehaven en daarmee is de stad het economisch- en toeristisch centrum van het land. De stad is zeer vooruitstrevend, een voorbeeld hiervan is de in 2005 aangelegde metrolijn. Het oude stadscentrum zal uw hart laten smelten door de prachtige, kleurrijke gebouwen. In het nieuwe gedeelte kunt u genieten van de heerlijke restaurantjes en de leuke winkels. Na de maaltijd kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het oogverblindende uitzicht op zee.
23op zee
24Great Stirrup Cay, Bahama's10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Great Stirrup Cay is een klein zandbank eiland dat behoort tot de Bahama's. Het kenmerkt zich door de lange witte stranden, de geringe vegetatie en de hoge temperaturen.
25Miami, United StatesOntscheping06:00
aankomst 06:00
Miami, United States
De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.
Regent Seven Seas Cruises# 16733080

Caribbean vanaf Miami met de Seven Seas Mariner

24 nachten, 15 havens met de Seven Seas Mariner
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Miami, United States
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    op zee
    4
    Gustavia, St. Barthélemy
    5
    Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
    6
    St. George's, Grenada
    7
    Port of Spain, Trinidad en Tobago
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    Santarém, Brazilië
    12
    Boca da Valeria, Brazilië
    13
    Manaus, Brazilië
    14
    Parintins, Brazilië
    15
    Alter do Chão, Brazilië
    16
    op zee
    17
    op zee
    18
    op zee
    19
    Bridgetown, Barbados
    20
    Roseau, Dominica
    21
    Philipsburg, St. Maarten, Nederlandse Antillen
    22
    San Juan, Puerto Rico
    23
    op zee
    24
    Great Stirrup Cay, Bahama's
    25
    Miami, United States
    Ontscheping