greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16993921

Cruise met Regent Seven Seas Cruises naar Willemstad

Regent Seven Seas Cruises
1 / 38
Groot showtheater
Hardloopbaan op het zonnedek
Grote, goed gevulde bibliotheek

Bestemming

Caribbean

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Mariner

Route

Vertrek 18:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 10:00

Vertrek 22:00

Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, heeft ongeveer 13.000 inwoners en biedt bezoekers prachtige stranden met een azuurblauwe zee. De schilderachtige omgeving van de plaats is absoluut de moeite waard om te bezoeken. De stad is klein en rustig, maar erg indrukwekkend. Overal staan prachtige, pastelkleurige gebouwen. De stad heeft een dorpse sfeer, wat het erg gezellig maakt. Een leuk feitje is dat de stad gebouwd is op een koraalbodem.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

In de hoofdstad van St. Lucia vindt u een van de grootste havens van de West-Indische eilanden. Een groot deel van de export van bananen, suikerriet, rum en stroop vindt plaats via Castries. De stad werd gesticht door de Fransen, wiens invloed nog steeds zichtbaar is. Op verschillende plaatsen kan er belastingvrij gewinkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Point Seraphine en La Place Carinage. Het is mogelijk om het eiland te ontdekken met quads, segways en fietsen.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Basseterre is de hoofdstad van het eiland Saint Kitts en Nevis. Het ligt in het zuiden van het eiland. Het eiland staat bekend om drie ruige vulkaangroepen die zich in het midden van het eiland bevinden. De vulkaangroepen worden door diepe canyons gescheiden. Ook wordt het gekenmerkt door tropische, dichte bossen en suikerrietplantages. In de stad zijn enkele prachtige musea te vinden zoals het National Museum en indrukwekkende kerken en pleinen. Daarnaast kunt u genieten van prachtige stranden en zeeën waar u lekker kunt scubaduiken en snorkelen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 29

U vaart op:

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner is het eerste schip ooit wat haar klanten uitsluitend exclusieve suites en hutten met balkon biedt. Er zijn vier gastronomische restaurants en persoonlijke service van het hoogste niveau.

Bouwjaar:

2001

Passagiers:

684
Leer meer over Seven Seas Mariner

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Cruise met Regent Seven Seas Cruises naar Willemstad