greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17322467

Cruise naar Dubai via Suezkanaal

AIDA Cruises
1 / 23
Nieuwe generatie cruiseschip
"Body & Soul Organic Spa" van meer dan 3.000m²
Verschillende sauna's

Bestemming

Zuid-Europa

Reisduur

21 Nachten

Cruise schip

AIDAprima

Route

Vertrek 18:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 05:00

Vertrek 22:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Palermo is gelegen aan de noordkust van Sicilië. In Palermo vindt u tal van attracties, variërend van enkele paleizen, musea en galerieën. De vele plaatsen nodigen u uit om te genieten van een heerlijk drankje tijdens het kijken naar het kleurrijke leven.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.

Aankomst 22:50

Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.

Aankomst 14:00

De stad Aqaba ligt aan de Golf van Aqaba en is de enige zeehaven van Jordanië. Het is een zeer geliefde reisbestemming onder duikers en biedt meerdere schitterende koraalriffen om te verkennen. Ook is het een geweldige bestemming om een ritje op een kameel te maken door de woestijn waarna u lekker af kunt koelen in de zee. Het hele jaar door zijn de temperaturen ongeveer tussen de 7 en 37 °C en is het water op een aangename temperatuur om te zwemmen en duiken. Ook zijn er in Aqaba leuke winkeltjes met streekproducten en mooie souvenirs.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 14

U vaart op:

AIDAprima

Kom aan boord van het modernste en meest innovatieve schip van de AIDA-vloot. Ervaar een onvergetelijke vakantie in exclusieve sfeer met een goed entertainmentprogramma en culinaire hoogstandjes.

Bouwjaar:

2016

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

3300
Leer meer over AIDAprima

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 21 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.