greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17577643

Cruise naar Greenock (Glasgow) via Falmouth

Ponant
1 / 26
Grill-restaurant op het dek
Culinair genieten in twee restaurants
Uitzonderlijk schip dat afwijkt van andere cruiseschepen

Bestemming

Europa

Reisduur

8 Nachten

Cruise schip

Le Boréal

Rederij

Ponant

Route

Vertrek 21:00

Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Portland is een schiereiland geschikt voor zowel de rustzoekers als de échte avonturiers. Zo kunt u op het eiland rotsen beklimmen, kajakken, duiken, wandelen en abseilen. Maar het eiland is vooral populair onder zeilers, het water en klimaat zijn perfect voor zeiltochten. Vandaar dat de National Sailing Academy hier gebaseerd is en verschillende zeilcompetities organiseert zoals de olympische en paralympische zeilwedstrijden. De welbekende ringen kunt u nog steeds vinden op het eiland en vormen samen met de ondergaande zon een bijzonder plaatje.

Fowey is een klein stadje aan de zuidkust van het graafschap Cornwall in het zuidwesten van Engeland, aan de monding van de rivier de Fowey in het Engels Kanaal. Fowey is gelegen op een heuvel die afloopt naar de rivier, tegenover Polruan.

Falmouth ligt in Cornwall, in het zuidwesten van Engeland. De stad heeft ongeveer 22.000 inwoners. Falmouth is bekend om de derde grootste natuurhaven in de wereld en omdat de stad vaak het begin- en eindpunt is van circumnavigatie. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere het National Maritime Museum Cornwall en het Pendennis Castle fort. Tot de natuurlijke schoonheden in Falmouth en omgeving behoren talrijke parken, een laurierheg doolhof van 1833 en in mei en juni bloeien de rododendrons.

Kinsale is een stad in het zuidwesten van Ierland en maakt deel uit van het graafschap Cork. Het toerisme is de belangrijke bron van inkomsten. De stad heeft een groot toeristisch informatiecentrum en meer dan 30 winkels, galerijen en restaurants die voornamelijk gericht zijn op toeristen. Bovendien vinden er tijdens de feestdagen elk jaar verschillende evenementen plaats in Kinsale. Charles Fort en de Old Head of Kinsale zijn de twee bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn.

Fishguard is een kustplaats in het noorden van Wales. Met de aan de haven gelegen stad Goodwick, zijn het een soort van zustersteden.

Warrenpoint, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Portrush is een kleine stad met circa 6.000 inwoners. Het ligt in County Atrim, in het noordoosten van Noord-Ierland. Samen met Portstewart en Coleraine vormt het de zogenaamde triangel. Portrush biedt haar bezoekers twee grote stranden, waar u in de zomer een frisse duik kunt nemen of kunt geneiten van een van de vele concerten. Bovendien vinden toeristen er een pretpark en de grootste discotheek van Ierland, Kelly's. De Royal Portrush Golf Club is een van de meest elitaire golfclubs van Groot-Britannië en was in 1951 organisator van de British Open. Portrush is het perfecte vertrekpunt naar uitstapjes in Noord-Ierland, waaronder het Giant's Causeway, de whisky brouwerij Bushmills en het Dunluce Castle. Bovendien is Portrush naast een toeristentrekpleister ook een studentenstad.

Aankomst 07:00

De plaats Greenock, gelegen in het westen vlakbij Glasgow, staat vooral bekend omdat de dichter Denis Devlin en de ingenieur James Watt hier geboren zijn. Ook heeft de stad een rijke maritieme geschiedenis waarover u alles kunt leren in het Custom House Museum. Greenock wordt versierd door indrukwekkende Victoriaanse gebouwen waarvan de Victoria Tower het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is. In de omgeving van het Schotse plaatsje vindt u adembenemende natuur, rauwe landschappen bedekt met majestueuze kastelen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 19

U vaart op:

Le Boréal

De Le Boréal is een uitzonderlijke jacht met een unieke sfeer waar u zich snel thuis voelt aan boord. Geniet van de cruise terwijl u met uw vrienden of familie in stijl reist en de mooiste herinneringen mee naar huis neemt.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

EUR, USD

Passagiers:

264
Leer meer over Le Boréal

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

Cruise naar Greenock (Glasgow) via Falmouth