greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17684524

Cruise naar Keulen via Mainz

Phoenix Cruises
1 / 22
Gezellige panoramabar
Laat u vermaken op thema avonden
Groot zonnedek met zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Amelia

Route

Vertrek 15:30

Welkom in de prachtige gotische stad. Keulen biedt oneindig veel bezienswaardigheden, waarvan de beroemde kathedraal het meest opvallend is. Tevens beschikt Keulen over veel musea, zo kunt u iets leren over kunst, chocolade, sport en de Romeinse geschiedenis. De lokale bevolking van Keulen is erg vriendelijk en gastvrij en zullen u dan ook graag verwelkomen in hun geliefde stad. Keulen is sinds de Middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum en is vandaag de dag een van de belangrijkste economische centra in Duitsland.

Beleef deze historische stad in Duitsland. De geschiedenis van Mainz gaat terug tot de prehistorie. De stad werd gesticht door de Romeinen en is sinds de achtste eeuw een Duitse stad. De stad is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Rijnland-Palts sinds 1946. In 1942 is er een deel van de stad verwoest door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar er zijn nog veel historische gebouwen die u kunt bezoeken, zoals de kathedraal en de St. Stephen's kerk.

Vertrek 01:00

Ervaar deze prachtige, relaxte stad aan de Rijn. Bonn was een tijdje de hoofdstad van West-Duitsland, maar in 1991 besloot de herenigde Duitse regering dat Berlijn de nieuwe hoofdstad is. Bonn is een levendige stad met een gezonde economie. Een hoogtepunt van Bonn is dat het de geboorteplaats is van Ludwig van Beethoven. Zijn geboortehuis is nu een druk bezocht museum waar u zeldzame opnames kunt vinden. Ook worden hier regelmatige concerten gegeven ter ere van Beethoven.

Karlsruhe is met 294.761 inwoners de derde grootste stad in de deelstaat Baden-Wuerttemberg. Met een jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 10,7 ° C is de stad is een van de warmste en zonnigste in Duitsland. In het centrum van de stad ligt het kasteel van Karlsruhe, omringd door het Kasteelplein en de tuin. De begroeing in de kasteeltuinen vormen een cirkel. Samen met de straten en lanen, die van de kasteel toren als zonnestralen zijn neergelegd, geeft deze architectuur een fascinerend beeld. Bijzonder populair is de Karlsruhe marktplein waar ook, het symbool van de stad, het Karlsruhe piramide zich bevindt.

Aankomst 14:00

Vertrek 18:00

Speyer is een van de oudste steden in Duitsland en is zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echter, in Speyer staat de grootste overgebleven romaanse kathedraal, de Marien kathedraal. Deze kathedraal staat sinds 1981 op de UNESCO werelderfgoed lijst. Het centrum van Speyer is de thuisbasis van een aantal musea en de resten van een middeleeuwse synagoge. In Speyer is alles makkelijk te voet te bereiken en kunt u makkelijk van museum naar museum lopen.

Straatsburg is een stad met veel diversiteit. Aan de ene kant is het een typische Franse stad, maar het heeft ook Duitse trekjes en een rijk middeleeuws verleden. De grootste aandachtrekker van Straatsburg is de gotische Notre-Dame kathedraal, maar dit is zeker niet het enige wat de stad te bieden heeft. Zwerf rond in de kronkelende straatjes van de oude stad, die vol staan met scheve vakwerkhuizen. Tevens als de zetel van de Raad van Europa, het Europees Parlement en het Europees Hof is Straatsburg een van de belangrijkste centra van de Europese Unie.

Aankomst 11:00

Vertrek 19:30

Bazel is een aantrekkelijke tussenstop voor kunstliefhebbers met haar musea en schilderachtige omgeving aan de Rijn. Maar weinig steden in Europa kunnen tippen aan de bezienswaardigheden van Bazel. Het hele jaar zijn er genoeg bezienswaardigheden in de stad, die vooral in Grossbasel liggen. Na geregeerd te zijn door Bourgondische, Duitse en Oostenrijkse rijken, is Bazel deel van Zwitserland. De twee kanten van Bazel zijn met elkaar verbonden door zes bruggen die over de Rijn lopen.

Aankomst 02:30

Vertrek 13:00

Breisach am Rhein ligt op ongeveer 60 kilometer ten noorden van de Zwitserse stad Basel. Populaire bestemmingen zijn het Museum over de geschiedenis van de Stad, die is gehuisvest in de Rijn Gate, de Radbrunnenturm en de Hagenbach toren.

Als 'nibelungenstad' is Worms zeker een bezoek waard. Naast talrijke kerken kunt u hier ook de kathedraal St. Peter, een van de drie Keizerlijke kathedralen, bekijken. Een bijzondere bezienswaardigheid in de stad is de 'nibelungenbrug', die over de Rijn ligt.

Aankomst 05:00

Vertrek 13:00

Mannheim is een erg industriële stad en de meeste grote multinationals hebben hun hoofdkantoor in deze stad gevestigd. Maar Mannheim is niet alleen industrie, de stad heeft ook een grote, energieke culturele scene. Zo kunt u hier talloze musea bezoeken, maar de stad beschikt ook over diverse historische en religieuze gebouwen. Een indrukwekkend gebouw is bijvoorbeeld het kasteel van de keurvorst van de Palts, dat na Versailles het grootste barokke gebouw in Europa is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:

Optionele diensten

  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
1 / 10

U vaart op:

Amelia

De Amelia behoort tot de nieuwere en stijlvolle schepen van de Phoenix vloot. Sinds het voorjaar van 2012 neemt dit schip haar reizigers met een hoog niveau van comfort en culinaire hoogstanden mee op een geweldige reis.

Bouwjaar:

2012

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

216
Leer meer over Amelia

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.