greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17636777

Cruise naar Lautoka via Pago Pago

Silversea
1 / 31
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Polynesië

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Eindpoort

Lautoka, Fiji

Route

Vertrek 19:00

In het noordwesten van het eiland Tahiti ligt de havenstad Papeete. Zon, zee, strand en prachtige palmbomen sieren de stad zowel als gezellige pleinen en kleurrijke gebouwen. Erg leuk is de knusse Municipal Market waar u terecht kunt voor vers fruit en regionale lekkernijen. Ook kunt u lekker jetskiën op het helderblauwe water of een schitterende wandeling maken door de Pā'ōfa'i Gardens. Bent u geïnteresseerd in de Tahitiaanse kunst? Dan kunt u prachtige kunstwerken bewonderen in de galerie Manua Exquisite Tahitian Art.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Een paradijs op aarde, zo zou u Bora Bora ook wel kunnen omschrijven. Het eiland ligt in de Stille Zuidzee en behoort tot Tahiti. De lagune en de onderwaterwereld zijn de grootste attracties van dit exclusieve eiland. Bora Bora biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor de perfecte cruisevakantie met uw partner. Heerlijk ontspannen op het strand, zwemmen in een azuurblauwe zee met een stralende zon boven u in de meest prachtige natuurlijke setting die u zich kunt voorstellen. Op Bora Bora geniet u ten volle en lijkt het of de tijd even stil staat.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Rarotonga is het grootste eiland van de Cook Eilanden, die in de Zuidelijke Grote Oceaan zijn gelegen. Het eiland bestaat uit vulkanische bergen en wordt omringd door een maximaal twee kilometer lange kustlijn. Volgens de legende, vond de god Tonga-iti het eiland drijvend op de zee en zijn vrouw, Ari, maakt het snel met een anker aan de zeebodem vast.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Pago Pago is de hoofdstad van Amerikaans Samoa en is gelegen op het vulkanische eiland Tutuila. Met 135m² is dit het grootste eiland in het grondgebied van Amerikaans Samoa. De kleine, oorspronkelijke plaats Pago Pago is omgeven door meerdere bergen. De hoogste berg, Mount Matafao, is 653 meter hoog en biedt een fantastisch uitzicht over het eiland. Tutuila heeft een grandioze natuur, maar het nodigt ook uit om te zwemmen en snorkelen in een aantal beschermde baaien. De gezellige bars en restaurants op Pago Pago nodigen uit om de lokale specialiteiten te proberen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Samoa ligt in de Grote Oceaan en maakt indruk op u met haar wonderschone stranden en glasheldere water. Breng een bezoek aan de hoofdstad Apia en ontdek alles over de oude cultuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Nuku'alofa is de bestuurszetel van het oceanische koninkrijk Tonga. De populairste attractie van de stad is dan ook het koningspaleis van koning Taufaʻahau Tupou IV.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.