greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764401

Cruise naar Lissabon via Douglas (Isle of Man)

Oceania Cruises
1 / 31
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Europa

Reisduur

22 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Vertrek 19:00

Vaar binnen in één van Nederland's grootste havens en ontdek alles wat deze stad te bieden heeft. IJmuiden, dat al vanaf de prehistorie bewoond wordt, heeft tegenwoordig ongeveer 30.000 inwoners en is gelegen aan de zuidelijke invaart van het Noordzeekanaal. Dat de zeevaart belangrijk is voor de stad blijkt uit het feit dat IJmuiden vier havens bezit: de Haringhaven, De IJmondhaven, de Vissershaven én de Seaport Marina IJmuiden. Vanaf IJmuiden is het zelfs mogelijk om de Noordzee over te steken naar Newcastle.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De Britse stad ligt aan de noordelijke oever van de Theems en biedt plaats aan een zeehaven en verschillende vestingen. De Tilbury's vestingen waren belangrijke verdedigingswerken tijdens meerdere oorlogen.

Aankomst 13:00

Vertrek 22:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Douglas is de hoofdstad van het eiland Isle of Man . Het eiland ligt ten westen van het Verenigd Koninkrijk. Aan de oostkust zijn er leuke dorpjes om te bezoeken met de auto of het openbaar vervoer. Ontdek leuke boetiekjes of stap binnen in een van de bekende winkels. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de Isle of Man zult u gegarandeerd een leuke tijd hebben. </p> <b>Highlights van Douglas</b><br> <ul> <li>Loop over de prachtige boulevard. </li> </ul>

Aankomst 06:00

Vertrek 17:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:00

Het legendarische schip de Mayflower vertrok in 1620 vanaf Plymouth voor haar reis naar Amerika. Het beste uitzicht op de haven heb je vanaf de heuvel "The Hoe", wat een ook een ontmoetingsplek is voor lokale bevolking en toeristen. Bezoek ook de binnenstad van Plymouth en geniet van een ale, een typisch Engels bier, in een lokale pub.

Aankomst 08:45

Vertrek 21:00

Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Aankomst 11:00

Vertrek 21:00

Duinkerke is een Franse havenstad aan de zuidelijke Noorzee kust. Duinkerke ligt in het departement noord in het historische West-Vlaamse taalgebied Frans-Vlaanderen. Het ligt ongeveer 10 kilometer ten westen van de grens met België en had in in 2010 92.005 inwoners, met de voorsteden meegeteld 200.000 inwoners. De meeste mensen leven van de inkomsten uit de haven en de industriegebieden. Verder biedt de stad plaats aan een universiteit met circa 10.000 studenten.

Aankomst 09:00

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel &#39;Sinjoren&#39; genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam &#39;koekenstad&#39;, vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 22 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Cruise naar Lissabon via Douglas (Isle of Man)