Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Amerikaanse Oostkust vanaf Montreal met de Silver Shadow

11 nachten, 9 havens met deSilver ShadowSilversea#17067966
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Lees een boek in de gezellige bibliotheek
  • Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
  • Neem een gokje in de casino
Map Marker
Wachten
  • Silversea
  • Silver Shadow
  • Noord-Amerika
  • Montreal
  • New York, Verenigde Staten
  • 11 nachten
  • 27-10-2025
  • 17067966
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Montreal, CanadaInscheping20:00
vertrek 20:00
De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.
2Québec, Canada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
3Saguenay, Canada08:0015:00
aankomst 08:00vertrek 15:00
Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.
4op zee
5Charlottetown, Canada13:3020:00
aankomst 13:30vertrek 20:00
Charlottetown is een charmant stadje met een nostalgische sfeer. In 1864 is in deze stad de confederatie conferentie gestart, wat uiteindelijk heeft geleid tot de natie van Canada. Charlottetown zal u een tour door de geschiedenis geven. In de stad kunt u overal museums vinden die u meer kunnen laten zien over de historie van de stad en Canada. Het is een rustige stad waar u niet veel drukte zult ervaren. De stad heeft alle voordelen van een grote stad en alles op wandel afstand.
6op zee
7Halifax, Canada08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.
8op zee
9Portland Maine, Verenigde Staten07:0021:00
aankomst 07:00vertrek 21:00
Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.
10Boston, Verenigde Staten08:0019:30
aankomst 08:00vertrek 19:30
Boston, Verenigde Staten
Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.
11Newport, Verenigde Staten08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Newport ligt op Rhode Island en geldt als grootste havenhoofdstad van de oostkust. De rijke architectonische geschiedenis kunt u terugvinden in de smalle straten en de koloniale huizen. Het loont zicht om een uitstapje te maken naar Newports fascinerende villa's in Beechwood en Rosecliff. Tijdens uw bezoek aan Newport moet u zeker niet het Old Colony House vergeten te bezichtigen. Dit gebouw is gebouwd in 1741 en werd tot 1900 gebruikt als één van de twee parlementsgebouwen van Rhode Island.
12New York, Verenigde StatenOntscheping07:00
aankomst 07:00
New York behoort tot een van de grootste, drukste en meest indrukwekkende steden in de wereld. In deze fascinerende stad aan de Hudson rivier kunt u vele verschillende nationaliteiten en culturen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld cultuur snuiven in China Town en Little Italy. De meest bekende bezienswaardigheden van deze stad zijn: het Empire State Building, Broadway, Central Park en de Statue of Liberty. Wanneer u genoeg tijd heeft, loont het zich om een bezoek te brengen aan Coney Islands.
Silversea# 17067966

Amerikaanse Oostkust vanaf Montreal met de Silver Shadow

11 nachten, 9 havens met de Silver Shadow
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Montreal, Canada
    Inscheping
    2
    Québec, Canada
    3
    Saguenay, Canada
    4
    op zee
    5
    Charlottetown, Canada
    6
    op zee
    7
    Halifax, Canada
    8
    op zee
    9
    Portland Maine, Verenigde Staten
    10
    Boston, Verenigde Staten
    11
    Newport, Verenigde Staten
    12
    New York, Verenigde Staten
    Ontscheping