Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf New York, United States met de Seven Seas Mariner

18 nachten, 14 havens met deSeven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises#16994135
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Groot showtheater
  • Hardloopbaan op het zonnedek
  • Grote, goed gevulde bibliotheek
Map Marker
Wachten
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Seven Seas Mariner
  • trans-Atlantisch
  • New York, United States
  • Reykjavik, IJsland
  • 18 nachten
  • 10-07-2025
  • 16994135
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1New York, Verenigde StatenInscheping18:00
vertrek 18:00
New York behoort tot een van de grootste, drukste en meest indrukwekkende steden in de wereld. In deze fascinerende stad aan de Hudson rivier kunt u vele verschillende nationaliteiten en culturen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld cultuur snuiven in China Town en Little Italy. De meest bekende bezienswaardigheden van deze stad zijn: het Empire State Building, Broadway, Central Park en de Statue of Liberty. Wanneer u genoeg tijd heeft, loont het zich om een bezoek te brengen aan Coney Islands.
2Newport, Verenigde Staten07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Newport ligt op Rhode Island en geldt als grootste havenhoofdstad van de oostkust. De rijke architectonische geschiedenis kunt u terugvinden in de smalle straten en de koloniale huizen. Het loont zicht om een uitstapje te maken naar Newports fascinerende villa's in Beechwood en Rosecliff. Tijdens uw bezoek aan Newport moet u zeker niet het Old Colony House vergeten te bezichtigen. Dit gebouw is gebouwd in 1741 en werd tot 1900 gebruikt als één van de twee parlementsgebouwen van Rhode Island.
3Boston, Verenigde Staten11:0022:00
aankomst 11:00vertrek 22:00
Boston, Verenigde Staten
Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.
4Portland Maine, Verenigde Staten08:0021:00
aankomst 08:00vertrek 21:00
Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.
5Rockland, Maine, Verenigde Staten07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Rockland, Maine, Verenigde Staten
6Saint John (Bay of Fundy), Canada07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
Saint John (Bay of Fundy), Canada
Saint John is een prachtige havenstad met een indrukwekkende omgeving. Geniet van steile kliffen en spectaculaire baaien die allemaal rondom de Bay of Fundy liggen. De binnenstad van Saint John is ook prachtig om te zien met smalle zijstraatjes en prachtige bakstenen. In Saint John is er ook een interessant museum die informatie geeft over New Brunswick. Het is een populaire toeristische bestemming door zijn vele bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen.
7Halifax, Canada10:0018:00
aankomst 10:00vertrek 18:00
Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.
8Sydney, Canada10:0018:00
aankomst 10:00vertrek 18:00
Sydney, Canada
De historische stad Sydney trekt veel toeristen aan vanwege haar mooie gebouwen. Een rondleiding door de oude stad biedt de mogelijkheid om de interessante geschiedenis te leren kennen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in de stad en zult u veel straatmuzikanten zien. Het beschikt ook over een gunstige ligging dichtbij alle belangrijke attracties op het eiland, zoals de wereldberoemde Cabot Trail, louisbourg, de Alexander Graham Bell Museum in het mooie dorp van Baddeck en zes golfbanen!
9Corner Brook, Canada10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Corner Brook ligt aan de Bay of Islands in Newfoundland. De stad werd gesticht in 1956 door een vereniging van vier afzonderlijke gemeenschappen. U kunt in de omgeving van Corner Brook genieten van een fascinerende en ongerepte natuur. De stad is vooral populair bij natuurliefhebbers, vissers, skiërs en wandelaars . Vlakbij de stad ligt het Marble Mountain ski-oord, een hoog ontwikkeld skigebied die een belangrijke rol speelt bij de economie van de omgeving.
10op zee
11op zee
12Nuuk, Groenland09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Nuuk is de hoofdstad van Groenland, het behoort tot Denemarken, maar is een autonome staat. Met circa 17.800 inwoners is het bovendien de grootste stad van Groenland. Wanneer u in de stad om u heen kijkt, wordt u omgeven door prachtige bergen terwijl u geniet van de oude tradionele gebruiken en moderne gastronomie. In Nuuk vindt u ook nog duidelijk de Deense invloeden terug. Wandel door de pittoreske Old Habor en u waant zich in de Deense tradities en geschiedenis.
13Paamiut, Groenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Paamiut is een nederzetting in Zuid-Groenland bij het Kuannersooq fjord en heeft ongeveer 1.500 inwoners. De nederzetting werd gesticht in 1742 door kooplieden en missionarissen. In 1772 werd de handelspost van de Koninklijke Groenlandse Vennootschap verder uitgebreid. Vandaag is Paamiut de thuisbasis van de grootste kabeljauwfileerfabriek en de visserij- en zeevaartschool. De echte toeristentrekker is het pittoreske kerkje die volledig gebouwd is in Noorse stijl in 1909. De lokale bevolking is erg trots op hun plaats en zij zullen u warm verwelkomen.
14Narsaq, Groenland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Narsaq, Groenland
Narsaq bevindt zich midden tussen een groot fjordengebied. Hier vindt u gletsjers en ijsbergen, die uit het kristalhelder water pieken. Het gebied rondom Narsaq is het thuis voor robben, zalmen, forellen en dwergvinvissen.
15op zee
16op zee
17Isafjørdur, IJsland09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Isafjørdur, IJsland
Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.
18Reykjavik, IJslandOvernachting08:00
aankomst 08:00
Reykjavik, IJsland
Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.
19Reykjavik, IJslandOntscheping
Reykjavik, IJsland
Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.
Regent Seven Seas Cruises# 16994135

trans-Atlantisch vanaf New York, United States met de Seven Seas Mariner

18 nachten, 14 havens met de Seven Seas Mariner
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    New York, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    Newport, Verenigde Staten
    3
    Boston, Verenigde Staten
    4
    Portland Maine, Verenigde Staten
    5
    Rockland, Maine, Verenigde Staten
    6
    Saint John (Bay of Fundy), Canada
    7
    Halifax, Canada
    8
    Sydney, Canada
    9
    Corner Brook, Canada
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    Nuuk, Groenland
    13
    Paamiut, Groenland
    14
    Narsaq, Groenland
    15
    op zee
    16
    op zee
    17
    Isafjørdur, IJsland
    18
    Reykjavik, IJsland
    Overnachting
    19
    Reykjavik, IJsland
    Ontscheping