greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17096299

De pracht van het charmante Bergen

AIDA Cruises
1 / 22
Nieuwe generatie cruiseschip
"Body & Soul Organic Spa" van meer dan 3.000m²
Verschillende sauna's

Bestemming

Europa

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

AIDAprima

Route

Vertrek 18:00

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:30

Bergen wordt ook wel de stad tussen de zeven bergen genoemd. Eén van de bergen waaraan de stad zijn naam dankt is Fløyen. Vanuit hier heeft u een goed uitzicht over de stad. Om op de top te komen kun je gebruikmaken van een kabeltrein, Fløibanen. De hoogste van de zeven bergen is Ulriken. Bryggen, het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum en de kern van Bergen, staat nu op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Dit is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het kleine dorp met ongeveer 450 inwoners is gelegen in het binnenste deel van het Aurlandfjord en Nærøyfjord . Met de Flåm spoorlijn gaat u hier op duizelwekkende hoogte met kronkelinge wegen door de charmante berglandschappen en langs indrukwekkende watervallen. De hele Aurlandsfjord is omringd door steile bergen en valleien. Door deze prachtige landschappen kunt u verschillende wandeltochten maken. Het Nærøyfjord staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker de moeite waard.

Aankomst 11:00

De studentenstad Molde biedt voor elke bezoeker iets. U hebt een adembenemend uitzicht vanaf de berg Varden (407 m) en de berg Tusten (696 m).

Aankomst 09:30

Vertrek 18:00

De kleine stad met circa 2.000 inwoners is een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes in de omgeving. In de zomer kunt u met een museumtrein tot aan Bjorli en weer terug rijden. Bovendien is de plaats een geliefd uitgangspunt voor een tocht over de Trollenroute. Vanuit hier heeft men een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:00

De kleine stad Måløy leeft van de visvangst. De 1224 meter lange brug bij Måløy is een echte eye-catcher.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Aan het einde van de Geirangerfjord ligt het kleine betoverende plaatsje Geiranger. In de zomermaanden leven hier circa 2.000 inwoners. Vanaf de Adlerkehre heeft u vanaf een hoogte van 1.495 meter een fantastisch uitzicht over het plaatsje met bijbehorende baai. De Geirangerfjord is zeker een bezoek waard. Deze staat sinds 2005 op de wereldergoedlijst van UNESCO. In het stadje wonen slechts 300 mensen. Zij focussen zich vooral op toerisme en daarom is er een souvenirwinkeltje en verschillende mogelijkheden voor lekker eten.

Aankomst 11:00

Vertrek 21:00

Stavanger is een van de belangrijkste steden van Noorwegen en droeg in 2008 de titel "Culturele hoofdstad van Europa". Maak een wandeling door de stad waar de kathedraal uit de 12e eeuw het stadsbeeld domineert. In het historisch centrum van de stad zijn er vele kleine wit geschilderde houten huizen te vinden. Ook kunt u een uitstapje maken naar het Lysefjord, dat op het diepste punt 500 meter diep is. Vanaf de Preikestolen, een 600 meter hoog platform, heeft u een prachtig uitzicht over het fjord en de complete omgeving.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 14

U vaart op:

AIDAprima

Kom aan boord van het modernste en meest innovatieve schip van de AIDA-vloot. Ervaar een onvergetelijke vakantie in exclusieve sfeer met een goed entertainmentprogramma en culinaire hoogstandjes.

Bouwjaar:

2016

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

3300
Leer meer over AIDAprima

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.