greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16994017

De pracht van het charmante Saguenay

Regent Seven Seas Cruises
1 / 17
Keuze uit drie prachtige schepen
Pure luxe op zee
Verscheidenheid aan excursies aan wal

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Splendor

Start poort

Montreal, Canada

Route

De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Sept-Îles is een Canadese stad in de regio Côte-Nord in Oost-Quebec. De plaats ligt aan de noordkust van de Golf van St. Lawrence tussen de Sainte-Marguerite en aan een diepe baai voor het zeveneilanden archipel. De baai heeft een 45-hectare grote natuurlijke haven.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Havre St. Pierre is een stad in Canada en ligt zeer dicht bij de Mingan Archipelago National Park.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Corner Brook ligt aan de Bay of Islands in Newfoundland. De stad werd gesticht in 1956 door een vereniging van vier afzonderlijke gemeenschappen. U kunt in de omgeving van Corner Brook genieten van een fascinerende en ongerepte natuur. De stad is vooral populair bij natuurliefhebbers, vissers, skiërs en wandelaars . Vlakbij de stad ligt het Marble Mountain ski-oord, een hoog ontwikkeld skigebied die een belangrijke rol speelt bij de economie van de omgeving.

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Saint John is een prachtige havenstad met een indrukwekkende omgeving. Geniet van steile kliffen en spectaculaire baaien die allemaal rondom de Bay of Fundy liggen. De binnenstad van Saint John is ook prachtig om te zien met smalle zijstraatjes en prachtige bakstenen. In Saint John is er ook een interessant museum die informatie geeft over New Brunswick. Het is een populaire toeristische bestemming door zijn vele bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Bar Harbor is een populaire plaats voor vakantiegangers, jaarlijks leggen hier dan ook vele cruiseschepen aan. In het centrum kunt u veel souvenirwinkels, ijssalons en cafés vinden waar u kunt profiteren van happy hours. In de rustigere en meer afgelegen straatjes is het goed zichtbaar dat Bar Harbor een toeristische stad is, aangezien er evenveel hotels te vinden zijn als particuliere woningen. Bar Harbor is een bruisende stad en als u de toeristische drukte wilt ontwijken dan biedt de omgeving veel opties, zoals kajakken of berg beklimmen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 7

U vaart op:

Seven Seas Splendor

Het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises bestaat uit luxe en comfort, wat zorgt voor een perfecte cruise-ervaring.

Bouwjaar:

2020

Passagiers:

732

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.