greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17622039

De pracht van het verrassende Kushiro

Holland America Line
1 / 25
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 20:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Kushiro is gelegen in het oostelijke deel van het Japanse eiland Hokkaido en met zijn frisse klimaat is het de koudste stad in Japan. Vanaf Kushiro kunt u een prachtige tocht in het Kushiro Nationaal Park maken. Hier vwacht de ongerepte natuur op u, dat wordt gekenmerkt door vulkanen, kratermeren en bossen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Kodiak is een van de mooiste steden in de 'outback' van Alaska. De stad is groot genoeg dat het over vele faciliteiten beschikt, maar klein genoeg dat het nog gastvrij en vriendelijk is. De lokale bevolking is een sympathieke groep die veel passie hebben voor hun stad en dit graag met de bezoekers delen. Kodiak is een van de grootste vishavens in Alaska en beschikt over vele visboten en een grote visfabriek. Voor bezoekers is er genoeg te doen in Kodiak, zo kunt u diverse musea's bezoeken of een rondje lopen in het historische park.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Sitka City is een stad en gemeente aan de westkust van het Baranofeiland in de Amerikaanse staat Alaska. Qua oppervlakte is het de grootste stad in de Verenigde Staten. In de stad lopen bossen tot het water, waardoor de uitzichten zelfs nog mooier worden. Sitka wordt ook wel een het mooiste kustplaatsje van Alaska genoemd, vanwege de ongekende combinatie van flora, fauna en cultuur. Daarnaast heeft de stad een rijke cultuur die u hier kunt ontdekken. De bewoners zijn altijd erg vriendelijk en laten u al snel thuisvoelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ketchikan is een Amerikaanse stad in de staat Alaska die voornamelijk leeft van het toerisme en de visserij. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Misty Fjords National Monument, een groot natuurgebied. Ketchikan is bekend vanwege de pittige zalm, de ongelooflijk rijke natuur en de prachtige landschappen. De stad wordt ook wel 'De zalm hoofdstad van de wereld' genoemd. Een bezoek aan Ketchikan tijdens uw cruise is de perfecte plek om prachtige foto's te maken van prachtige landschappen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het op het Kaien eiland gelegen Prince Rupert ligt in het gebied van de Tsimashian indianen. De stad is erg bekend vanwege de hoge regenval. Het kan hier 220 dagen per jaar regenen. Hierdoor wordt het ook wel de "stad van de regenbogen" genoemd. In Prince Rupert zijn er twee goede museums die u kunt bezoeken, veel restaurants waar u heerlijke gerechten kunt eten en u kunt genieten van veel cultuur door het erfgoed van de aboriginals.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

De pracht van het verrassende Kushiro