greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17284643

De pracht van het verrassende Livorno (Florence)

Regent Seven Seas Cruises
1 / 40
Enkel suites met uitzicht op zee
Laat uw talent spreken tijdens karaoke in de Star Lounge
Connoisseur Club voor liefhebbers van sigaren

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

14 Nachten

Route

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.

Aankomst 13:00

Vertrek 21:00

Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Messina ligt in de Italiaanse regio Sicilië op het noordelijke puntke van Sicilië. In Messina kan een van de mooiste paleizen en de kathedraal van Messina gevonden worden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Dubrovnik werd in 1979 in de UNESCO werelderfgoedlijst opgenomen en is vandaag de dag een belangrijk kuuroord. Naar schatting heeft Dubrovnik 43.770 inwoners. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadsmuur uit het jaar 1300 en het Franciscanenklooster met apotheek. Een aardbeving in 1667 heeft veel verwoestingen toegebracht aan de stad, maar prachtige gebouwen zijn hier nog altijd aanwezig.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

De havenstad Kotor ligt aan de zuidoostelijke baai van Kotor in Montenegro. De stad is omgeven door 1.894 meter hoge en vooral zwarte bergen. In 1979 werd de stad opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De 4,5 kilometer lange stadsmuur en de Romaanse St. Tryphon kathedraal zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden in Kotor. Kotor is een prachtige historische stad. In het oude gedeelte van de stad staan talloze kerken en kathedralen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

Seven Seas Navigator

Regen Seven Seas Cruises staat voor pure luxe. De Seven Seas Navigator zal u en uw gezelschap niet teleurstellen met haar comfort en klasse aan boord. Met dit schip maakt u onvergetelijke herinneringen.

Bouwjaar:

1999

Passagiers:

482
Leer meer over Seven Seas Navigator

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

De pracht van het verrassende Livorno (Florence)