greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17738520

Donau vanaf Passau, Duitsland met de A-ROSA FLORA

A-ROSA
1 / 20
Ontspannen, comfortabele sfeer
Restaurant met buitenruimte
Zonnen en afkoelen bij het zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

A-ROSA FLORA

Rederij

A-ROSA

Route

Vertrek 16:00

Voor riviercruise-liefhebbers is een bezoek aan de Duitse stad Passau een echte must-see! De "City of Three Rivers" ligt aan de samenvloeiing van de Donau, Inn en Ilz op de grens met Oostenrijk. In de stad vindt u prachtige oude gebouwen waaronder de universiteit. Vele toeristen bezoeken jaarlijks deze stad waar ze verwelkomend worden door de vele studenten die de stad opfleuren. Bezienswaardigheden zijn onder andere een aantal gebouwen uit de afgelopen eeuwen, het op een heuvel gelegen Hogerhuis-museum en slot Freudenhain.

Wachau is een klein plaatsje in het westen van Duitsland. Als u houdt van wandelingen of fietstochten is Wachau een ideale bestemming voor u. Wandel bijvoorbeeld naar het schitterende barokkasteel. Dit kasteel staat op een kunstmatig aangelegd eiland en is leuk om te bezichtigen tijdens uw bezoek.

Aankomst 14:30

Een krantje lezen in de zon onder het genot van een kopje koffie, met uizicht over de prachtige gebouwen en pittoreske straatjes. Vele inwoners van de hoofdstad van Oostenrijk, doen dit elke dag. De stad Wenen heeft zowel een oud gedeelte met prachtige barokke en Art Nouveau gebouwen als ook een nieuw gedeelte met moderne architectuur. Daarnaast bevinden zich er meer dan 100 musea in de stad, dus u zult zich niet snel vervelen. Een echte toeristentrekker is de Spaanse rijschool, waar de prachtige Lippizaner paarden uw hard zullen stelen.

Aankomst 14:00

De magnifieke en zeer indrukwekkende stad Boedapest wordt door tweeën gedeeld door de rivier de Donau. Pas na de samenvoeging van het westelijke Boeda en het oostelijke Pest in 1873, werden de delen als één echte stad beschouwd. In Boedapest komt u ogen tekort. Het sprookjesachtige Boeda betovert u in alle opzichten, terwijl het stadsdeel Pest u laat genieten van de gastronomie in de gezellige restaurants. Een aanrader is om u mee te laten nemen door een gids die precies weet waar u 's avonds de mooiste uitzichten heeft over de prachtig verlichte stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 09:00

Kalocsa is een kleine stad gelegen aan de Donau en op zo’n 142 kilometer afstand van Boedapest. Het is een van de oudste steden van Hongarije en is dankzij de kleurrijke gebouwen en vele planten en bloemen een fleurige stad. Het gebied rondom Kalocsa staat vooral bekend om de paprikacultuur. U kunt hier meer over te weten komen in het Paprika Museum dat zich in Kalocsa bevindt. Ook in het Károly Viski-museum kunt u meer ontdekken over de Hongaarse geschiedenis en hoe de mensen hier vroeger leefden.

Aankomst 12:30

Vertrek 13:30

Direct aan de oever van de Donau, vlakbij de Kroatische en Servische grens, ligt de Hongaarse stad Mohács met ongeveer 20.000 inwoners. De stad staat vooral bekend om de slag van Mohács in 1526 waarbij de Hongaren een enorme nederlaag leden tegen de Turken. Van deze veldslag vindt u tegenwoordig een enorm indrukwekkend momument die u echt even bezocht moet hebben. Verder is de stad ook bekend om het zes daagse carnaval, 'Poklada' genoemd door de lokale bevolking, wat jaarlijks tal van toeschouwers trekt.

Aankomst 19:00

Vertrek 19:30

Vukovar heeft ongeveer 31.670 inwoners en ligt in het oosten van het land Kroatië. Het is de hoofdstad van de provincie Vikovar-Srijem.

Aankomst 06:30

Belgrado, de stad waar de oosterse en westerse culturen samenkomen in een bruisende omgeving. Belgrado heeft een geschat inwonersaantal van 1,6 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Servië. Bovendien is het ook het economisch, politiek en cultureel centrum van het land. Van de rijke geschiedenis van de stad, is tegenwoordig nog veel te bewonderen. Zo zult u kapellen, tempels en forten aantreffen, die ieder een verhaal met zich meebrengen die veel toeristen jaarlijks willen ontdekken. Belgrado heeft alle faciliteiten voor een heerlijke city-trip.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Novi Sad is na Belgrado de grootste stad van het land Servië. Het is een verfrissende stad die een sfeervolle en ontspannen indruk geeft. De mensen zijn vriendelijk, de parken mooi, de gebouwen indrukwekkend en de terrasjes vol. Novi Sad biedt plaats aan het oudste Servische instituut voor kunst en wetenschap. Dat de stad ook cultureel van aard is bewijst het feit dat in 2019 de stad de titel European Youth Capital toegewezen zal krijgen. Bovendien is de stad is ook benoemd tot de culturele Europese hoofdstad voor het jaar 2021.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gevarieerd entertainment programma
1 / 9

U vaart op:

A-ROSA FLORA

Ontdek het zusterschip van de A-ROSA Silva. Geniet van een comfortabele tijd aan boord van het schip en bewonder de prachtige landschappen rondom de rivier de Rijn.

Bouwjaar:

2014

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

183
Leer meer over A-ROSA FLORA

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor A-ROSA.

Donau vanaf Passau, Duitsland met de A-ROSA FLORA