greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17738557

Donau vanaf Passau, Duitsland met de A-ROSA FLORA

A-ROSA
1 / 21
Ontspannen, comfortabele sfeer
Restaurant met buitenruimte
Zonnen en afkoelen bij het zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

A-ROSA FLORA

Rederij

A-ROSA

Route

Vertrek 16:00

Voor riviercruise-liefhebbers is een bezoek aan de Duitse stad Passau een echte must-see! De "City of Three Rivers" ligt aan de samenvloeiing van de Donau, Inn en Ilz op de grens met Oostenrijk. In de stad vindt u prachtige oude gebouwen waaronder de universiteit. Vele toeristen bezoeken jaarlijks deze stad waar ze verwelkomend worden door de vele studenten die de stad opfleuren. Bezienswaardigheden zijn onder andere een aantal gebouwen uit de afgelopen eeuwen, het op een heuvel gelegen Hogerhuis-museum en slot Freudenhain.

Wachau is een klein plaatsje in het westen van Duitsland. Als u houdt van wandelingen of fietstochten is Wachau een ideale bestemming voor u. Wandel bijvoorbeeld naar het schitterende barokkasteel. Dit kasteel staat op een kunstmatig aangelegd eiland en is leuk om te bezichtigen tijdens uw bezoek.

Aankomst 16:00

Vertrek 19:00

Met ongeveer 427.000 inwoners is Bratislava zowel de grootste stad van Slowakije als de hoofdstad van het land. In de stad kunt u in de vele musea en galeries geweldige indrukken opdoen. Vlakbij zijn ook de kastelen Devin en Bratislava gelegen, die zeker een bezoek waard zijn. Ook kunt u in de prachtige parken ontspannen na een dag vol excursies. Ontdek de mooiste historische gebouwen, culturele erfgoeden, lokale gastronomie, heerlijke kwaliteitswijnen en ga shoppen in de meest moderne winkelcentra, in de perfecte city-trip bestemming: Bratislava.

Aankomst 23:00

Vertrek 23:30

Ilok is de meest oostelijke stad en gemeente in het noordoosten van Kroatië, in Slavonië. De stad herbergt een Franciscaans klooster en het Ilok-kasteel, een populair dagje uit voor binnenlandse toeristen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Belgrado, de stad waar de oosterse en westerse culturen samenkomen in een bruisende omgeving. Belgrado heeft een geschat inwonersaantal van 1,6 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Servië. Bovendien is het ook het economisch, politiek en cultureel centrum van het land. Van de rijke geschiedenis van de stad, is tegenwoordig nog veel te bewonderen. Zo zult u kapellen, tempels en forten aantreffen, die ieder een verhaal met zich meebrengen die veel toeristen jaarlijks willen ontdekken. Belgrado heeft alle faciliteiten voor een heerlijke city-trip.

Aankomst 09:00

Vertrek 13:00

De havenstad Rousse ligt op de grens tussen Bulgarije en Roemenië en in het laagland van de Donau. De stad wordt verbonden met Roemenië door de zogenaamde vriendschapsbrug. Verder is Rousse een bruisende stad met veel schitterende architectuur, leuke pleinen met fonteinen en diverse musea en parken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de schitterende Sveta Troitsa Kathedraal. Deze kathedraal is in 1632 gebouwd en is een van de oudste nog bestaande gebouwen in Rousse. De binnenkant van de kathedraal is bedekt met adembenemende muurschilderingen.

Aankomst 20:00

Vertrek 22:00

De Roemeense stad Oltenita is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Donau en de Argeș. U kunt hier genieten van talloze leuke restaurantjes waar ze heerlijke regionale gerechten serveren. Ook kunt u leuke musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Oltenita Art Museum, waar u schitterende kunstwerken kunt bezichtigen. Daarnaast is Oltenita Central Park ook erg leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf. Dit is een prachtig park met veel groen waar u heerlijk van het weer en de natuur kunt genieten.

Aankomst 05:00

Tulcea is een havenstad in het oosten van Roemenië. De stad ligt dichtbij de Oekraïense grens en staat bekend om de haven aan de Donau-Delta. Een mooie bezienswaardigheid dichtbij Tulcea is het indrukwekkende ‘Celic Dere Klooster’ dat op ongeveer 30 minuten afstand van de stad ligt. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan het Donaudelta Ecotoerisme Centrum om meer te weten te komen over de flora en fauna in de Donaudelta.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gevarieerd entertainment programma
1 / 9

U vaart op:

A-ROSA FLORA

Ontdek het zusterschip van de A-ROSA Silva. Geniet van een comfortabele tijd aan boord van het schip en bewonder de prachtige landschappen rondom de rivier de Rijn.

Bouwjaar:

2014

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

183
Leer meer over A-ROSA FLORA

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor A-ROSA.

Donau vanaf Passau, Duitsland met de A-ROSA FLORA