Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Zuidelijk Afrika vanaf Kaapstad met de Sirena

24 nachten, 13 havens met deSirenaOceania Cruises#17560107
Inbegrepen:
  • volpension
  • Uiterst luxe cabines
  • Samengang van traditie en moderniteit
  • Meerderheid van de cabines hebben een balkon
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Sirena
  • Afrika
  • Kaapstad
  • Singapore, Singapore
  • 24 nachten
  • 02-12-2025
  • 17560107
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Kaapstad, Zuid-AfrikaInscheping16:00
vertrek 16:00
Kaapstad, Zuid-Afrika
Kaapstad is met bijna 3,5 miljoen inwoners de derde grootste stad van Zuid-Afrika. Toerisme heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste economische sectoren. Een van de meest populaire bezienswaardigheden onder de toeristen is de Tafelberg. Ook de binnenstad heeft talrijke trekpleisters te bieden. Naast de diverse musea kunt u ook vele historische gebouwen ontdekken, zoals het kasteel dat het oudste nog bestaande gebouw in Zuid-Afrika is.
2Mossel Bay, Zuid-Afrika10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Mossel Bay is gelegen aan de Indische Oceaan, ten oosten van Kaapstad. Het stadje is een echte toeristenplek. Met haar prachtige stranden en het grote Bartolomeu Dias Museum verveelt u zich hier nooit. Ook heeft u de mogelijkheid om walvissen te observeren vanaf de kust of om in de Jukani Wildlife Ranch de roofdieren van Afrika te zien.
3op zee
4Durban, Zuid-AfrikaOvernachting08:00
aankomst 08:00
Durban ligt aan de Indische Zee en de kust van Zuid-Afrika. Na Johannesburg is Durban met meer dan 3 miljoen inwoners de grootste stad van Zuid-Afrika en een van de belangrijkste industriesteden van het land. De toegang tot de zee, de prachtige stranden en het subtropische klimaat zorgen ervoor dat Durban tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld behoort. Talrijke watersporters komen hier hun vrije tijd doorbrengen. Ook op cultureel gebied wordt er genoeg aangeboden, zoals het Natural Science museum.
5Durban, Zuid-Afrika12:00
vertrek 12:00
Durban ligt aan de Indische Zee en de kust van Zuid-Afrika. Na Johannesburg is Durban met meer dan 3 miljoen inwoners de grootste stad van Zuid-Afrika en een van de belangrijkste industriesteden van het land. De toegang tot de zee, de prachtige stranden en het subtropische klimaat zorgen ervoor dat Durban tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld behoort. Talrijke watersporters komen hier hun vrije tijd doorbrengen. Ook op cultureel gebied wordt er genoeg aangeboden, zoals het Natural Science museum.
6Maputo, Mozambique10:0020:00
aankomst 10:00vertrek 20:00
Maputo is niet alleen een van de mooiste steden in Afrika, maar is ook de meest ontwikkelde stad in Mozambique en beschikt over vele hotels, restaurants, terrasjes en een levendige cultuurscene. Interessant is dat de stad niet meer bij de gelijknamige provincie behoort maar er wel volledig door omringd wordt. Wanneer u graag snel de stad wilt ontdekken zijn de Tuk-Tuks een goede manier. De chauffeurs van de Tuk-Tuks spreken vaak vloeiend Engels en bieden graag hun diensten als gids aan.
7op zee
8op zee
9op zee
10Pointe des Galets, Reunion08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Pointe des Galets is de naam van een kaap die zich uitstrekt tot in de Indische Oceaan in het noordwesten van het eiland Reunion. Aan de kaap ligt de stad Le Port.
11Port Louis, Mauritius08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Beleef de hoofdstad van Mauritius, een zakelijke en actieve stad. Met haar historische schatten is Port Louis het culturele en economische centrum van Mauritius. In Port Louis is er genoeg te doen. Zo zijn er een aantal Franse koloniale huizen, diverse musea en winkelcentra. Bezoek de botanische tuin, nationale parken of geniet van een wandeling in de natuur. Wat u zeker ook niet mag vergeten is een paardenrace bij te wonen in The Crown Lodge. De energie die u hier om u heen voelt is overweldigend.
12op zee
13op zee
14op zee
15op zee
16Malé, Malediven07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Malé is de hoofdstad van de Malediven en ligt op het gelijknamige eiland in de Indische Oceaan. Door de snelle toename van de bevolking moest het eiland kunstmatig verlengd worden. De stad Malé bezit talloze bezienswaardigheden, zoals het Muliaage Paleis en de Grand Friday Moskee. Ook het fascinerende Tsunami Monument aan de zuidwestkust van het eiland moet u een keer gezien hebben. De bazaar en de haven zijn ook erg interessant om te bezichtigen en hier kunt u heerlijk genieten van het warme en zonnige weer.
17op zee
18Colombo, Sri Lanka08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Colombo, Sri Lanka
De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.
19Galle, Sri Lanka07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
De oude binnenstad van Galle en ook de door de Nederlanders in het jaar 1663 gestichte vesting, dat zich in Galle bevindt, staan op de werelderfgoedlijst. De vesting van Galle verenigt de Europese en Aziatische kunst van de architectuur en is daarom een zeer bijzonder kenmerk van de stad.
20op zee
21op zee
22Phuket, Thailand10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Phuket, Thailand
De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.
23Georgetown, Penang, Maleisië10:0018:00
aankomst 10:00vertrek 18:00
Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië.
24Port Klang, Kuala Lumpur, Maleisië08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Port Klang is een stad in Maleisië met 42.000 inwoners en heeft de belangrijkste toegangspoort over zee naar Maleisië. De zeehaven bestaat sinds 1901 en is sindsdien de grootste van het land.
25Singapore, SingaporeOntscheping07:00
aankomst 07:00
Singapore, Singapore
Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.
Oceania Cruises# 17560107

Zuidelijk Afrika vanaf Kaapstad met de Sirena

24 nachten, 13 havens met de Sirena
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Kaapstad, Zuid-Afrika
    Inscheping
    2
    Mossel Bay, Zuid-Afrika
    3
    op zee
    4
    Durban, Zuid-Afrika
    Overnachting
    5
    Durban, Zuid-Afrika
    6
    Maputo, Mozambique
    7
    op zee
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    Pointe des Galets, Reunion
    11
    Port Louis, Mauritius
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    Malé, Malediven
    17
    op zee
    18
    Colombo, Sri Lanka
    19
    Galle, Sri Lanka
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Phuket, Thailand
    23
    Georgetown, Penang, Maleisië
    24
    Port Klang, Kuala Lumpur, Maleisië
    25
    Singapore, Singapore
    Ontscheping