Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Britse Eilanden vanaf Reykjavik met de Seven Seas Mariner

15 nachten, 14 havens met deSeven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises#17505040
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Groot showtheater
  • Hardloopbaan op het zonnedek
  • Grote, goed gevulde bibliotheek
Map Marker
Wachten
  • Regent Seven Seas Cruises
  • Seven Seas Mariner
  • Europa
  • Reykjavik
  • Le Havre (Parijs), Frankrijk
  • 15 nachten
  • 28-07-2025
  • 17505040
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Reykjavik, IJslandInscheping21:00
vertrek 21:00
Reykjavik, IJsland
Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.
2op zee
3Eskifjördur, IJsland08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Eskifjördur is een vissersplaats in IJsland. De plaats ligt aan het gelijknamige Fjord in het oosten van IJsland. Op het hoogste punt van het schiereiland vindt u Völva de witte heks, die volgens mythes gezworen zou hebben om over de fjord te waken en zoals de geschiedenis verteld, heeft ze dat ook gedaan. Op datzelfde punt kunt u ook heerlijk genieten van een zelf meegenomen picknick terwijl u prachtig zicht hebt over de fjorden.
4Klaksvik, Faeröer eilanden10:0023:00
aankomst 10:00vertrek 23:00
Klaksvik is de tweede grootste stad van de Faeröer eilanden. De stad is gelegen op het eiland Bordoy, het grootste van de noordelijke Faeröer eilanden. Het huidige grondgebied is bewoond sinds de Vikingtijd.
5Tórshavn, Faeröer Eilanden, Denemarken07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
De hoofdstad van de Faeröer eilanden is tegelijkertijd de oudste hoofdstad van Noord-Europa. In het jaar 1075 werd de stad voor het eerst genoemd. Sla in ieder geval een bezoek aan het schiereiland Tinganes niet over. Met vele smalle straatjes, vindt u hier het oudste en meest enerverende deel van de stad. Tórshavn biedt verder plaats aan een oude vesting, dat over een vuurtoren beschikt. Geniet van het wonderschone uitzicht over de stad en de zee.
6Kirkwall, Orkney Eilanden09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.
7Ullapool, Schotland08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Ullapool is een kustplaatsje in het district Highland in Schotland op Loch Broom. Met zijn ongeveer 1500 inwoners is Ullapool de grootste nederzetting in het zeer dunbevolkte noordwestelijke Highlands. Ullapool is opgericht in 1788 als een haven voor de haringvisserij. De haven is nog steeds het centrum van de plaats en dient ook als een aanmeerpunt voor vissersboten en jachten.
8Belfast, Noord-Ierland09:0021:00
aankomst 09:00vertrek 21:00
Belfast, Noord-Ierland
Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.
9Douglas (Isle of Man), Verenigd Koninkrijk10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Douglas (Isle of Man), Verenigd Koninkrijk
Douglas is de hoofdstad van het eiland Isle of Man . Het eiland ligt ten westen van het Verenigd Koninkrijk. Aan de oostkust zijn er leuke dorpjes om te bezoeken met de auto of het openbaar vervoer. Ontdek leuke boetiekjes of stap binnen in een van de bekende winkels. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de Isle of Man zult u gegarandeerd een leuke tijd hebben.

Highlights van Douglas
  • Loop over de prachtige boulevard.
10Dún Laoghaire, Ierland08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
Dún Laoghaire, Ierland
Dún Laoghaire is een stad in Ierland. Het ligt ten zuiden van de stad Dublin. De stad is voornamelijk bekend als haven van de veerdiensten naar Holyhead in Wales en Liverpool in Engeland.
11Holyhead, Wales08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Het kleine stadje Holyhead is gevestigd in het Britse graafschap Anglesey voor de kust van Wales. De stad is vooral bekend om de vele boottochten die vanuit de stad geregeld worden, naar bijvoorbeeld Dublin. Maar reizigers mogen dit stadje zeker niet zomaar overslaan. Zo is de omgeving zeer geschikt om te vissen, golven en zeilen. De binnenstad bevindt zich in een oude Romeinse vesting rond de kerk van St. Cybi en heeft vele leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden.
12Liverpool, Engeland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.
13Ringaskiddy, Ierland11:3018:30
aankomst 11:30vertrek 18:30
Ringaskiddy is een plaats in de regio Cork, in Ierland. Het kleine stadje ligt in het zuiden van Ierland en is een belangrijk uitgangspunt voor de veerboten naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
14op zee
15Saint-Malo, Frankrijk07:1518:15
aankomst 07:15vertrek 18:15
Saint-Malo is een havenstad in het noorden van Bretagne in Frankrijk. Jaarlijks zijn er veel toeristen te vinden in Saint-Malo, dit komt doordat de stad een mooie ligging aan het kustgebied heeft. Vroeger was de stad ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden destijds beschouwd als beschermers van de Franse koning.
16Le Havre (Parijs), FrankrijkOntscheping06:00
aankomst 06:00
De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.
Regent Seven Seas Cruises# 17505040

Britse Eilanden vanaf Reykjavik met de Seven Seas Mariner

15 nachten, 14 havens met de Seven Seas Mariner
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Reykjavik, IJsland
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Eskifjördur, IJsland
    4
    Klaksvik, Faeröer eilanden
    5
    Tórshavn, Faeröer Eilanden, Denemarken
    6
    Kirkwall, Orkney Eilanden
    7
    Ullapool, Schotland
    8
    Belfast, Noord-Ierland
    9
    Douglas (Isle of Man), Verenigd Koninkrijk
    10
    Dún Laoghaire, Ierland
    11
    Holyhead, Wales
    12
    Liverpool, Engeland
    13
    Ringaskiddy, Ierland
    14
    op zee
    15
    Saint-Malo, Frankrijk
    16
    Le Havre (Parijs), Frankrijk
    Ontscheping