greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17809945

Ervaar Yokohama (Tokio), Nagasaki en Seoel

Norwegian Cruise Line
1 / 39
In de frisse buitenlucht hardlopen op de atletiekbaan
Gerenoveerd in 2008
Groot casino aan boord waar u uw geluk kunt beproeven

Bestemming

Azië

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Norwegian Spirit

Route

Vertrek 19:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Een cruise naar Shimizu zal gegarandeerd een onvergetelijke herinnering bij u achterlaten. Shimizu is een van de drie mooiste havens van Japan, wat vooral komt door het schitterende landschap rondom de haven. Op de achtergrond zult u uitzicht hebben op de grootste berg van Japan, de Fuji, en een indrukwekkend dennenbos, Miho no Matsubara. In Shimizu kunt u genieten van de fascinerende Aziatische cultuur, wat zich niet alleen uit in de bevolking, maar ook de bouwwerken, monumenten en boetieks.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Nagoya is een grote stad, havenstad en bestuurszetel van de Japanse prefectuur Aichi op het eiland in de Grote Oceaan. Met 2,3 inwoners is Nagoya op Tokio, Yokohama en Osaka na, het op drie na grootste Japanse industriecentrum. Bovendien is de stad door de honkbalclub Chūnichi Dragons en de voetbalvereniging Nagoya Grampus Eight een zeer bekende stad.

Aankomst 09:00

Vertrek 22:00

Op het Japanse eiland Honshu is de stad Kobe gelegen. De nabijgelegen Rokko bergen zijn ideaal om te wandelen. Er zijn musea over verschillende onderwerpen, een scala aan Aziatische tempels en parken waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Ook zijn er vele tuinen te bezichtigen met de mooiste flora en fauna. Op de Kobe Tower, die nabij de haven is gelegen, heeft u vanaf een 90-meter hoge platform een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de hele omgeving.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Osaka is de op twee na grootste stad in Japan en heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners. Een deelname aan een traditionele theeceremonie is zeker aan te raden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Naha (Okinawa), Japan

Aankomst 07:00

Vertrek 16:30

De Naze haven is te vinden in het noordwestelijke gedeelte van het Oshima-eiland.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Aan de westkust van Japan bevindt zich Nagasaki, een waanzinnige havenstad met meer dan 400.000 inwoners. Prachtige Japanse architectuur, pittoreske straatjes en fascinerende parken sieren de stad. In Nagasaki Peace Park vindt u iconische beeldhouwwerken en fonteinen waar u op een zonnige dag lekker kunt vertoeven. Heel interessant is het Nagasaki Atomic Bomb Museum, waar u kunt leren over de atoom aanvallen en het effect ervan. De verscheidene winkelcentra bieden u de mogelijkheid om te shoppen, maar ook kunt u er voor kiezen om de schattige typisch Japanse boetiekjes te bezoeken.

Aankomst 06:00

Vertrek 14:00

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Koreaanse en telt ongeveer 605.000 inwoners. Het subtropische klimaat trekt veel nationale en internationale bezoekers. Het landschap bestaat uit schitterende bergen en fascinerende vulkanen. In het noorden van het eiland ligt de gelijknamige stad, waar u uw ogen uit zult kijken. Indrukwekkende grotten, parken en stranden sieren de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Manjanggul grot. Dit is een lavagrot en waar u zelf doorheen kunt lopen en aan de hand van informatieborden kunt leren over de totstandkoming van de grot.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Yokohama (Tokio), Japan naar Seoel, Zuid-Korea met de Norwegian Spirit
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 29

U vaart op:

Norwegian Spirit

Met de Norwegian Spirit ervaart u een cruise in een speciale klasse. Geniet met uw familie of vrienden van een geweldige reis die iedereen aanspreekt, op een schip die u niets te wensen overlaat met mooie herinneringen.

Gerenoveerd in:

2022

Passagiers:

2018
Leer meer over Norwegian Spirit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Ervaar Yokohama (Tokio), Nagasaki en Seoel