greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17383580

Filipijnen vanaf Hongkong, China met de Silver Whisper

Silversea
1 / 37
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Neem een duik in het verwarmde zwembad
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Azië

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Silver Whisper

Rederij

Silversea

Start poort

Hongkong, China

Route

Vertrek 19:00

In het zuidoosten van China bevindt zich de schitterende en bruisende stad Hongkong. De stad is ongelofelijk veelzijdig en heeft een breed aanbod aan prachtige bezienswaardigheden en spannende activiteiten. Bewonder de wolkenkrabbers, de haven en de adembenemende groene bergen vanaf Victoria Peak of tijdens een oogverblindende wandeling over de ‘Dragon’s Back’. Bezoek een van de grootste Boeddha’s, de Tian Tian Boeddha, van wel 34 meter hoog of proef de heerlijke Dim Sum en andere Chinese specialiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Keelung is een Taiwanese havenstad in het noorden van het land. De haven van Keelung is de tweede belangrijkste haven van het land. Vooral bekend en geliefd is het Keelung Ghost festival, dat de cultuur van het land weerspiegelt en elk jaar vele bezoekers trekt. Fascinerend is Keelung Peace Island, waar u waanzinnige rotsformaties kunt aanschouwen en tevens schitterend uitzicht heeft op zee. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Keelung Zhong Zheng Park. Hier kunt u tempels bewonderen en daarnaast genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de haven.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Kaosiung is gelegen in het zuidwesten van Taiwan. De bruisende stad biedt toeristen tal van bezienswaardigheden. Beklim bijvoorbeeld de berg Shoushan, waar verschillende tempels en paviljoenen zich bevinden. Het heiligdom van Martyrs op de top van de berg, biedt u een prachtig uitzicht.

Aankomst 08:00

De Filipijnse hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de gevarieerde omgeving. Manilla kent zelf vele westerse invloeden. Daarentegen is het gebied wel heel bijzonder. Ontdek de Banaue rijstterrassen, die als een hoogtepunt van de Filippijnen gezien worden. Deze rijstterrassen kennen al een lange geschiedenis en vandaag de dag wordt er in dit gebied nog steeds rijst en groenten geteeld.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Witte stranden, helderblauw water omringd door een adembenemend en tevens indrukwekkend landschap van rotsen. Dit kunt u verwachten tijdens een bezoek aan het Filipijnse Coron. U kunt hier diverse wrakken bezichtigen tijdens een duiktour of met een boot langs de verschillende eilanden varen. Duiken is erg populair in dit gebied dankzij de waanzinnige onderwaterwereld. Een echte must-see is de Twin Lagoon. Erg leuk is om deze lagune met een kayak te verkennen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Vigan heeft een belangrijke ligging aan de rivier delta van de Abra rivier. Vigan was een van de belangrijkste handelscentrum voor het koloniale tijdperk.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 32

U vaart op:

Silver Whisper

Kom aan boord van de Silver Whisper en laat u verwennen door heerlijke internationale gerechten. Beleef een hartverwarmende service en cruise naar indrukwekkende bestemmingen voor uw persoonlijke hoogtepunten.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Whisper

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Filipijnen vanaf Hongkong, China met de Silver Whisper