greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16714645

Frans-Polynesië vanaf Papeete, Frans-Polynesië met de Silver Shadow

Silversea
1 / 42
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Stille Oceaan

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Silver Shadow

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 18:00

In het noordwesten van het eiland Tahiti ligt de havenstad Papeete. Zon, zee, strand en prachtige palmbomen sieren de stad zowel als gezellige pleinen en kleurrijke gebouwen. Erg leuk is de knusse Municipal Market waar u terecht kunt voor vers fruit en regionale lekkernijen. Ook kunt u lekker jetskiën op het helderblauwe water of een schitterende wandeling maken door de Pā'ōfa'i Gardens. Bent u geïnteresseerd in de Tahitiaanse kunst? Dan kunt u prachtige kunstwerken bewonderen in de galerie Manua Exquisite Tahitian Art.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:00

Het atol Fakarava heeft een oppervlakte van 1200 km² en ligt op slechts 490 km ten noordoosten van Tahiti. Fakarava is samengesteld uit verschillende motu (rif eilanden).

Aankomst 12:00

Vertrek 23:00

Het eiland Hiva Oa is een van de Marquesaseilanden in de Grote Oceaan. De expressionistische kunstenaar Paul Gauguin kwam op Hiva Oa voor inspiratie en verbleef hier de laatste dagen van zijn leven. Het graf van de kunstenaar, maar ook die van de dichter Jacques Brel zijn vandaag de dag een geliefde toeristenattractie op het eiland. Bovendien is het Gauguin museum en een wandeling door het adembenemende landschap ook zeker de moeite waard.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Nuku Hiva is een vulkaaneiland in de Grote Oceaan. Het hoort vanuit een geografishc oogpunt bij de Marquesaseilanden en politiek gezien bij Frans-Polynesië. Met een oppervlakte van 340 km² en 2.660 inwoners is Nuku Hiva de grootste stad van het eiland Marquesas.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Rangiroa is een atol dat onderdeel is van Frans-Polynesië en is gelegen in de Stille Oceaan. Omdat het water hier zo helder is en de lagunes zeer ruim zijn, wordt het atol door de lokale bevolking ookwel "brede hemel" genoemd. Rangiroa is de tweede grootste atol in de wereld.

Aankomst 12:30

Vertrek 22:00

Een paradijs op aarde, zo zou u Bora Bora ook wel kunnen omschrijven. Het eiland ligt in de Stille Zuidzee en behoort tot Tahiti. De lagune en de onderwaterwereld zijn de grootste attracties van dit exclusieve eiland. Bora Bora biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor de perfecte cruisevakantie met uw partner. Heerlijk ontspannen op het strand, zwemmen in een azuurblauwe zee met een stralende zon boven u in de meest prachtige natuurlijke setting die u zich kunt voorstellen. Op Bora Bora geniet u ten volle en lijkt het of de tijd even stil staat.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

De Cook Eilanden zijn de thuisbasis van prachtige natuur en hebben een lange geschiedenis. Naast vele stranden zie je ook landbouwgrond. De Cook Eilanden herbergen ook een kleurrijke onderwaterwereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 33

U vaart op:

Silver Shadow

Kom aan boord van de Silver Shadow en geniet van een elegant interieur. Aan boord van het schip, die tot de Millennium klasse behoord wordt een speciale nadruk gelegd op de hartverwarmende service en bijzondere luxe.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Shadow

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Frans-Polynesië vanaf Papeete, Frans-Polynesië met de Silver Shadow