greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17686527

Ga mee op de Celebrity Eclipse naar Ravenna

Celebrity Cruises
1 / 29
Unieke eetgelegenheden aan boord
Luxe en comfortabele hutten
Geniet van theatervoorstellingen in het Eclipse Theater

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Celebrity Eclipse

Route

Vertrek 17:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Het Cycladische eiland Mykonos is een van de populairste bestemmingen van Griekenland. Het eiland betovert bezoekers met zijn schattige kleurrijke vissersboten, talrijke molens, de typische witte huisjes met gekleurde deuren, een aantal musea, kerken en architectuur.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Thira behoort tot de eilandengroep Santorini en ligt in de Zuid-Egeïsche vulkaangordel. In het westelijke deel van Thira kan duidelijk zien dat Santorini bestaat uit de overblijfselen van een vulkaan. De kraterrand en andere spectaculaire bezienswaardigheden getuigen dat er een vulkaanuitbraak heeft plaatsgevonden circa 1.600 jaren voor Chr. Het bewoonde gedeelte van het eiland staat bekend om haar mooie witte dorpen met gekleurde vensters en blauwe koepels. Naast historische bezienswaardigheden vindt u op het eiland ook veel adembenemende stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De vuurtoren van Chania ontvangt vaarders die vanaf de zee arriveren. De stad kent een donker verleden en beschikt over een rijke geschiedenis. Naast een aantal moderne gebouwen zijn er ook een aantal schatten te vinden, zoals de kleine Venetiaanse kerk San Rocco. Deze kerk is in de Renaissance stijl gebouwd.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De havenstad Kotor ligt aan de zuidoostelijke baai van Kotor in Montenegro. De stad is omgeven door 1.894 meter hoge en vooral zwarte bergen. In 1979 werd de stad opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De 4,5 kilometer lange stadsmuur en de Romaanse St. Tryphon kathedraal zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden in Kotor. Kotor is een prachtige historische stad. In het oude gedeelte van de stad staan talloze kerken en kathedralen.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Dubrovnik werd in 1979 in de UNESCO werelderfgoedlijst opgenomen en is vandaag de dag een belangrijk kuuroord. Naar schatting heeft Dubrovnik 43.770 inwoners. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadsmuur uit het jaar 1300 en het Franciscanenklooster met apotheek. Een aardbeving in 1667 heeft veel verwoestingen toegebracht aan de stad, maar prachtige gebouwen zijn hier nog altijd aanwezig.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 19

U vaart op:

Celebrity Eclipse

De Celebrity Eclipse is onderdeel van de Celebrity Solstice klasse, dat beroemd is om zijn bekroonde architectuur en design. Een glasblaas workshop, een groot grasveld en de specialiteitenrestaurants zijn enkele hoogtepunten.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2852
Leer meer over Celebrity Eclipse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Ga mee op de Celebrity Eclipse naar Ravenna