greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16789914

Ga mee op de Insignia naar Auckland

Oceania Cruises
1 / 34
Geniet van een wijnproeverij aan boord
Mediterraans uiterlijk
Exclusieve kunstverzameling aan boord

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

24 Nachten

Cruise schip

Insignia

Route

Vertrek 21:00

In het zuidwesten van Australië ligt de schitterende stad Perth met zo’n 1,8 miljoen inwoners. De stad is vooral bekend door de ontspannen cultuur, het lekkere weer en de mooie stranden. De stad heeft veel mooie bezienswaardigheden zoals musea, parken en natuurlijk heerlijke restaurants en gezellige bars. Vooral verse vis en zeevruchten worden in overvloed aangeboden, maar ook lekkere wijn afkomstig van de nabijgelegen wijngebieden. De stadse sfeer wordt afgewisseld met mooie parken en prachtige watervallen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De Margaret is een rivier in West-Australië. De rivier ligt bij het stadje Margaret River, de hoofdplaats van het bestuurlijk gebied Shire of Augusta-Margaret River, en ontspringt zo'n 45 kilometer naar het oosten. De regio is bekend om zijn wijnbouw. In de buurt zijn ook vele grotten te vinden, waarvan er zes toegankelijk zijn voor het publiek.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

De stad Albany ligt aan de zuidwestkust van Australië en telt ongeveer 25.000 inwoners. Dankzij het Mediterrane klimaat zijn de zomers in Albany warm en de winters rond de 9 °C. Voor cultuurliefhebbers is Albany geweldig vanwege het grote aantal kunstgaleries en exposities. Ook voor avonturiers zijn er diverse activiteiten, zoals wonderbaarlijke duikplekken, fietsroutes en wandelpaden. Maar ook mooie nationale parken en baaien om walvissen te spotten.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Niet ver van de stad Esperance ligt het eiland waar zich onder andere Lake Hillier bevindt. Het eiland bevindt zich in het Roze Meer, dat onder natuurbescherming staat. Esperance biedt u bovendien vele wonderschone stranden.

Aankomst 07:00

Met zo’n 1,3 miljoen inwoners is Adelaide de vijfde grootste stad van Australië. Gelegen in het zuiden, heeft Adelaide een mediterraan klimaat waardoor de zomers warm zijn en het in de winter kan sneeuwen. Adelaide wordt ook wel ‘City of Churches’ genoemd dankzij de grote hoeveelheid prachtige kerken en kathedralen die te bezoeken zijn. Daarnaast is Zuid-Australië ook erg bekend als wijnregio en daarom is het voor de wijnliefhebber leuk om een proeverij bij te wonen die op verschillende plaatsen aangeboden worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Penneshaw, oftewel ‘the Gateway to Kangaroo Island’ is een paradijselijk plaatsje in het noorden van Kangaroo Island. Dit eiland ligt ten zuiden van het Australische vasteland en is vanaf hier ook bereikbaar per veerboot. In Penneshaw kunt u de prachtige Hog Bay bezoeken, waar u kunt genieten van zon, zee, strand en een schitterend uitzicht op de oceaan. Hier zijn ook picknickplekken te vinden, waar u met de hele familie kunt lunchen of zelfs uw eten kunt bereiden op de aangelegde BBQ plekken. Verder zijn er diverse gezellige restaurantjes langs de kust gelegen waar u een lekker hapje kunt eten.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De voormalige walvisvangst station van Portland is de oudste Europese nederzetting in Australië. Naast een bezoek aan het maritiem Museum, kunt u met de historische tram ritten maken of de laatste bemande vuurtoren in Australië bezoeken.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Geelong bevindt zich aan de Australisch zuidkust, in de buurt van Melbourne. Het is de op een na grootste stad van de staat Victoria. De naam van de stad stamt af van het Aborigine woord Jillong, waarmee de oorspronkelijke inwoners van de plaats bedoeld worden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 17

U vaart op:

Insignia

Aan boord van de Insignia zal u het gevoel hebben dat u in Toscane bent. Het design van het schip straalt warmte en tegelijkertijd exclusiviteit uit. Kom aan boord van dit schip en beleef uw onvergetelijke cruisevakantie.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

656
Leer meer over Insignia

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 24 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.