Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Noorwegen vanaf Kopenhagen met de Norwegian Dawn

11 nachten, 10 havens met deNorwegian DawnNorwegian Cruise Line#16827518
Inbegrepen:
  • volpension
  • Geniet van het buffet dat ter plekke wordt bereid
  • Verschillende binnen- en buitenzwembaden aan boord
  • Op elk moment van de dag kunt u pizza bestellen
Map Marker
Wachten
  • Norwegian Cruise Line
  • Norwegian Dawn
  • Europa
  • Kopenhagen
  • Southampton (Londen), Engeland
  • 11 nachten
  • 27-06-2025
  • 16827518
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Kopenhagen, DenemarkenInscheping16:00
vertrek 16:00
Kopenhagen, Denemarken
Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.
2Rostock, Warnemünde, Duitsland06:0021:00
aankomst 06:00vertrek 21:00
Rostock, Warnemünde, Duitsland
Vroeger was het een klein vissersdorp, vandaag de dag een moderne en bekende plaats aan de Oostzee. Warnemünde heeft haar gasten veel te bieden. Neem een kijkje bij de kotter en proef echte verse vis of breng een bezoek aan een van de vele historische huizen. De kilometer lange promenade nodigt u uit voor een prachtige wandeling. Verder kunt u nog een blik werpen op het Warnemünde symbool: een in 1897 gebouwde vuurtoren. Voor entertainment is in Warnemüde ook gezorgd. Een casino, vele boetiekjes en excellente restaurants nodigen u uit voor een bezoek.
3Århus, Denemarken07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Århus is de op een na grootste stad van Denemarken. De plaats is al bewoond tijdens de tijd van de Vikingen. U kunt bijvoorbeeld het openluchtmuseum "Den Gamle By" of de dom van Århus bezoeken.
4Oslo, Noorwegen08:3020:00
aankomst 08:30vertrek 20:00
Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.
5Kristiansand, Noorwegen08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.
6op zee
7Hamburg, DuitslandOvernachting09:00
aankomst 09:00
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
8Hamburg, Duitsland13:00
vertrek 13:00
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
9Amsterdam, Nederland10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Amsterdam, Nederland
In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.
10Zeebrugge (Brugge), België08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.
11Le Havre (Parijs), Frankrijk07:0022:00
aankomst 07:00vertrek 22:00
De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.
12Southampton (Londen), EngelandOntscheping05:00
aankomst 05:00
De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.
Norwegian Cruise Line# 16827518

Noorwegen vanaf Kopenhagen met de Norwegian Dawn

11 nachten, 10 havens met de Norwegian Dawn
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Cruise van Kopenhagen, Denemarken naar Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Dawn
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Kopenhagen, Denemarken
    Inscheping
    2
    Rostock, Warnemünde, Duitsland
    3
    Århus, Denemarken
    4
    Oslo, Noorwegen
    5
    Kristiansand, Noorwegen
    6
    op zee
    7
    Hamburg, Duitsland
    Overnachting
    8
    Hamburg, Duitsland
    9
    Amsterdam, Nederland
    10
    Zeebrugge (Brugge), België
    11
    Le Havre (Parijs), Frankrijk
    12
    Southampton (Londen), Engeland
    Ontscheping