Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome) met de Norwegian Viva

11 nachten, 12 havens met deNorwegian VivaNorwegian Cruise Line#16773236
Inbegrepen:
  • volpension
  • Schip met de meeste ruimte op zee
  • Fantastische service aan boord!
  • Exclusieve & innovatieve entertainment en activiteiten
Map Marker
Wachten
  • Norwegian Cruise Line
  • Norwegian Viva
  • Zuid-Europa
  • Civitavecchia (Rome)
  • Lissabon, Portugal
  • 11 nachten
  • 18-11-2024
  • 16773236
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Civitavecchia (Rome), ItaliëInscheping17:00
vertrek 17:00
Civitavecchia (Rome), Italië
Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto
2Napels, Italië06:3016:00
aankomst 06:30vertrek 16:00
Napels, Italië
Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.
3Livorno (Florence), Italië09:1520:30
aankomst 09:15vertrek 20:30
Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.
4Villefranche sur Mer (Nice)08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Villafranche-sur-Mer ligt in de mooie Côte d’Azur en is het grootste cruisegebied van Frankrijk.
5Marseille, Frankrijk06:0018:00
aankomst 06:00vertrek 18:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
6Barcelona, Spanje07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
7Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.
8Ibiza, Spanje07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Naast zon, zee en strand heeft Ibiza ook prachtige landschappen en een geweldige oude binnenstad te bieden. Het eiland is het op twee na grootste eiland van de Balearen en biedt plaats aan 130.000 inwoners.
9Motril, Spanje10:0021:00
aankomst 10:00vertrek 21:00
Motril is een stad in de provincie Granada in Zuid-Spanje. Het ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de provinciale hoofdstad Granada direct aan de Middellandse Zee. Motril is een belangrijke industriële en commerciële stad van de provincie (papier, suikerriet, visserij).
10Cádiz, Spanje08:0021:00
aankomst 08:00vertrek 21:00
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
11Gibraltar, Engeland06:0013:30
aankomst 06:00vertrek 13:30
Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.
12Lissabon, PortugalOntscheping06:00
aankomst 06:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
Norwegian Cruise Line# 16773236

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome) met de Norwegian Viva

11 nachten, 12 havens met de Norwegian Viva
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Cruise van Civitavecchia (Rome), Italië naar Lissabon, Portugal met de Norwegian Viva
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Civitavecchia (Rome), Italië
    Inscheping
    2
    Napels, Italië
    3
    Livorno (Florence), Italië
    4
    Villefranche sur Mer (Nice)
    5
    Marseille, Frankrijk
    6
    Barcelona, Spanje
    7
    Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje
    8
    Ibiza, Spanje
    9
    Motril, Spanje
    10
    Cádiz, Spanje
    11
    Gibraltar, Engeland
    12
    Lissabon, Portugal
    Ontscheping