greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17712967

Ga mee op de Radiance of the Seas naar Vancouver

Royal Caribbean
1 / 37
Koop sieraden, souveniers, kleding en parfum bij de boetiekjes
Blijf fit dankzij de moderne fitnessfaciliteiten
Geniet van een film in openluchtbioscoop

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

7 Nachten

Start poort

Seward, Alaska

Route

Vertrek 20:00

De stad Seward ligt aan de Resurrection Bay in de Amerikaanse staat Alaska. Seward markeert het begin van de historische Iditarod spoorweg evenals de historische route van de Alaska Railroad. De stad heeft ongeveer 3000 inwoners en wordt in de zomer door veel toeristen bezocht. De stad is in twee delen verdeeld: de nieuwe, toeristische haven en de historische binnenstad. Naast Seward ligt Kenai Fjords National Park, waar u kunt kayakken op zee, prachtige vogels en walvissen kunt spotten of kunt wandelen over het eiland Kenai.

Aankomst 14:00

Vertrek 17:00

Hubbard-Gletsjer is de langste gletsjer in de wateren van Alaska en is vernoemd naar Gardiner Hubbard, de oprichter van National Geographic. Hubbard-Gletsjer is een actieve gletsjer die bestaat uit twee grote pieken en groeit nog steeds. Op een gegeven moment groeide de pieken te hard dat ze nabijgelegen Yakutat bedreigde en de ingang van de Russel fjord blokkeerde. Sindsdien breken ze grote brokken van de gletsjer op een regelmatige basis, ook wel afkalven genoemd.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

Juneau is de hoofdstad van de staat Alaska. De stad is de enige hoofdstad van een staat in de VS dat alleen toegankelijk is per vliegtuig of boot en geen verbindingen heeft via de weg. Dichtbij Juneau zijn enkele gletsjers, die door middel van wandelwegen bezichtigd kunnen worden. Juneau organiseert regelmatig festivals, zoals het Alaska Folk Festival en Juneau Jazz & Classics. Deze festivals zijn zeker de moeite waard om te bezoeken om de echte cultuur van het prachtige Juneau te ontdekken en te beleven. Een trekpleister uit de stad is de Fourth Street in Downtown. Het grootste gebouw uit de stad is hier te bezichtigen.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Het voormalige goudzoekers-stadje Skagway ligt aan de Taiya Inlet, een baai van het Lynn kanaal. Een deel van het plaatsje vormt een levend museum van het goudkoorts tijdperk. Veel overblijfselen herinneren nog steeds aan deze ​​tijd. Vandaag de dag heeft de stad ongeveer 850 inwoners. Als u Skagway in de winter of in de herfst bezoekt, kunt u het prachtige noorderlicht ervaren. Maak de treinreis 'White Pass and Yukon Route Narrow Gauge' langs prachtige watervallen, gletsjers, historische plekken.

Aankomst 06:30

Vertrek 15:30

Icy Strait Point is een particuliere toeristische bestemming net buiten het kleine dorpje Hoonah. Het ligt op Chichagof Island en is vernoemd naar de naarbijgelegen Icy Strait. Het is een van de enige particuliere toeristische bestemmingen in Alaska, aangezien de meeste bestemmingen onderdeel zijn van de steden waar ze zich bevinden. In Icy Strait Point is er een historische conservenfabriek en een orginele cookhouse gerestaureerd.

Aankomst 09:30

Vertrek 18:30

Ketchikan is een Amerikaanse stad in de staat Alaska die voornamelijk leeft van het toerisme en de visserij. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Misty Fjords National Monument, een groot natuurgebied. Ketchikan is bekend vanwege de pittige zalm, de ongelooflijk rijke natuur en de prachtige landschappen. De stad wordt ook wel 'De zalm hoofdstad van de wereld' genoemd. Een bezoek aan Ketchikan tijdens uw cruise is de perfecte plek om prachtige foto's te maken van prachtige landschappen.

Vancouver bevindt zich aan de westkust van Canada. Het stadsbeeld wordt gevormd door de vele moderne gebouwen. De metropool ligt tussen de zee en bergen in en biedt u daarmee een geweldig schouwspel. Meerdere musea en galeries wachten ook op uw bezoek. Vancouver is vanwege de goede verbinding per boot en trein gegroeid tot een van de meest welvarende steden van Noord-Amerika. Ook is de filmindustrie hier aanwezig. Vancouver ligt aan de kust en daarom kan hier ook van de zee genoten worden vanaf English Bay.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Hutservice tussen 05:00 en 24:00 uur
  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Snacks in verschillende cafés en bistros
  • Engelse aanspreekpartner bij de receptie bij bijna alle cruises
  • Volpension in het hoofd- en buffetrestaurant
  • Alle belastingen, toeslagen en brandstoftoeslagen
  • Menukaart en dagprogramma
  • Entertainmentprogramma aan boord
  • Water, koffie, thee, ijsthee en limonade in het buffetrestaurant gedurende de maaltijden en sap bij het ontbijt
  • Kind- en jeugdprogramma

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • De uitgaven voor drankjes en specialiteitenrestauranten
  • Aanvullende diensten zoals spa-behandelingen
  • Internet op zee
1 / 30

U vaart op:

Radiance of the Seas

De Radiance of the Seas zorgt voor een onvergetelijke cruise ervaring. Droom weg in de spa of in het Solarium zwembad. Laat u vermaken door het brede aanbod aan avontuur en entertainment. Kom aan boord en geniet.

Gerenoveerd in:

2016

Passagiers:

2466
Leer meer over Radiance of the Seas

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Royal Caribbean.

Ga mee op de Radiance of the Seas naar Vancouver