greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17088577

Ga mee op de Sirena naar Barcelona

Oceania Cruises
1 / 25
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Vertrek 19:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Messina ligt in de Italiaanse regio Sicilië op het noordelijke puntke van Sicilië. In Messina kan een van de mooiste paleizen en de kathedraal van Messina gevonden worden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

De hoofdstad van Tunesië ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. Deze stad met zijn witte Art Nouveau facades en kronkelende straatjes behoort sinds 1979 tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het contrast tussen het Europese nieuwe gedeelte van de stad en de oriëntaalse oude binnenstad is fascinerend. Het turbulente leven van de inwoners kunt u vanaf een afstandje met een glas thee in een van de talrijke cafés bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.