greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17710870

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Flora

Celebrity Cruises
1 / 35
Bezoek en beleef de Galapagoseilanden dankzij het sfeervolle schipdesign
Geniet van de culinaire maaltijden in het Seaside Restaurant
Kom heerlijk tot rust in de Sunset Lounge

Bestemming

Ecuador

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Celebrity Flora

Route

Vertrek 14:00

Vanaf de boot, voordat u in de haven aanlegt, krijgt u al de eerste indrukken van het eiland. Fregatvogels die boven de haven vliegen, blauwvoetgenten die uitrusten op de rotsen en de vissen die door het helderblauwe water schieten. Baltra is één van de eilanden van de Galapagos-archipel, en is slechts 27 vierkante kilometer groot. Ook al is het geen groot eiland, een prachtige omgeving is gegarandeerd. Voor de meeste reizigers naar de Galapagos Eilanden is Baltra hun eerste kennismaking, aangezien zich op het eiland de internationale luchthaven bevindt.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Verwacht wonderschone witte stranden en rustige turquoise wateren wanneer u naar Gardner Bay afreist. Gardner Bay behoort dan ook tot de mooiste baaien van de Galapagoseilanden. De baai is gelegen op het eiland Española en is één van de langste witte stranden van de Galapagos. In de omgeving vindt u veel verschillende dieren zoals iguana´s, krabben, haviken en ook de zeeleeuwen komen u graag vergezellen. Door het rustige water kunt u perfect bodyboarden of geniet simpelweg van een ontspannen dag op het strand.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Het eiland Espanola wordt ongeveer vier miljoen jaar oud geschat en is daarmee één van de oudste eilanden van de Galapagos. Bij uw eerste stap aan wal van het eiland zal u dan ook het idee krijgen dat u in een andere tijd en wereld bent. Het eiland is met haar 60km² niet bijzonder groot en daarbij ook zeer vlak. Het staat vooral bekend om haar enorme albatroskolonie aan de Punta Suárez, in het westen van het eiland. Maar er zijn nog veel meer diersoorten te ontdekken in Punta Suárez, waar u het bestaan misschien nog niet eens vanaf wist.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Reizigers die de Cormorant Point bezoeken zullen zich niet eenzaam voelen op het eiland Florena. Het is namelijk ook de 'ontmoetingsplaats' voor vele flamingo's, maar ook voor andere vogels. Wilt u deze prachtige en intrigerende dieren eens goed van dichtbij bekijken, plan dan een bezoek aan de Flamingo Lagoon. Een andere blikvanger is het 'groene strand', dat is ontstaan door de olijfgroene kristallen in het zand. Dit strand is zeer zeldzaam, aangezien er maar vier van dit soort stranden op de hele wereld zijn.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

De geschiedenis van deze hele bijzondere brievenbus gaat terug naar het jaar 1793. In dit jaar arriveerden een aantal walvisvaarders aan wal van het eiland en plaatsten de brievenbus. Het doel was om hier brieven te posten, in de hoop dat de volgende zeevaarders naar de juiste bestemming voeren om de brieven af te leveren. Tegenwoordig werkt deze brievenbus met precies hetzelfde systeem en kunnen reizigers een brief posten en er een meenemen als ze naar de juiste bestemming doorreizen.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Punta Moreno bevindt zich in het westen van het eiland Isabela. Langs de rotsachtige kusten kunt u de vele pinguïns en vogels bekijken.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Punta Espinoza ligt in het noordoosten van het eiland Fernandina. Het eiland bestaat vooral uit vulkanisch gesteente.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Vanaf het oppervlak van Punta Vicenta Roca ziet u prachtige rotsformaties en stenen in waanzinnige kleuren. Maar de ware schoonheid zult u onderwater aantreffen. Punta Vicenta Roca wat gelegen is op het eiland Isabela is de ideale plaats voor snorkelaars en duikers. Het water is buitengewoon helder wat ervoor zorgt dat u een ongekend diep zicht heeft op wat er onder u gebeurd. Gigantische scholen met zeldzame vissen, zeepaardjes, zeeduivels en prachtig koraal zijn slechts een fractie van wat u te zien zult krijgen.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Het eiland South Plaza is klein maar zeker een bezoekje waard. Door het kleine oppervlak, een lengte van slechts 23 meter, heeft u niet veel tijd nodig om het hele eiland te ontdekken. Desalniettemin wilt u dit eiland zeker niet overslaan aangezien hier buitengewone soorten flora te ontdekken zijn. De vegetatie op het eiland, wat vooral bestaat uit Sesuvium kan, afhankelijk van het seizoen, van kleur veranderen. In het regenseizoen treft u een intens groene kleur aan en in het droge seizoen kan het oranje of zelfs paars zijn.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 22

U vaart op:

Celebrity Flora

Geniet van de elegante sfeer en luxe aan boord van de Celebrity Flora. Dit indrukwekkende schip is ontworpen om u niet alleen de Galapagoseilanden te laten zien, maar daadwerkelijk te laten ervaren.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

USD, GBP

Passagiers:

100
Leer meer over Celebrity Flora

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Flora