greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17761834

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Flora

Celebrity Cruises
1 / 34
Bezoek en beleef de Galapagoseilanden dankzij het sfeervolle schipdesign
Geniet van de culinaire maaltijden in het Seaside Restaurant
Kom heerlijk tot rust in de Sunset Lounge

Bestemming

Galapagos Eilanden

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Celebrity Flora

Route

Vertrek 14:30

Vanaf de boot, voordat u in de haven aanlegt, krijgt u al de eerste indrukken van het eiland. Fregatvogels die boven de haven vliegen, blauwvoetgenten die uitrusten op de rotsen en de vissen die door het helderblauwe water schieten. Baltra is één van de eilanden van de Galapagos-archipel, en is slechts 27 vierkante kilometer groot. Ook al is het geen groot eiland, een prachtige omgeving is gegarandeerd. Voor de meeste reizigers naar de Galapagos Eilanden is Baltra hun eerste kennismaking, aangezien zich op het eiland de internationale luchthaven bevindt.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Puerto Egas is een populaire bestemming onder reizigers en dat is goed te begrijpen. Een kustlijn die bestaat uit zwarte lava waar erosie plaats gemaakt heeft voor lava-baden en inhammen waar de verschillende diersoorten zich vestigen. De naam van het eiland refereert naar Dario Egas, de eigenaar van de zoutmijn die ooit de enige producent van zout was in het hele land. Tegenwoordig is van die zoutwinning nog wel het een en ander te zien. Maar vooral de indrukwekkende natuur, de vele dieren die u verwelkomen en het aangename weer zullen uw hart veroveren.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

De rode kleur van het landschap dankt het eiland Rabida aan de mineralen in het vulkanisch gesteente, die het zand rood kleuren. Op het slechts 5 km² grote eiland bevindt zich een geweldige leefomgeving voor vogels en planten. Bezoekers worden beloond met een uniek uitzicht op de zee en het platteland.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Dragon Hill, ook bekend als Cerro Dragon, is een indrukwekkende rotsachtige heuvel in het noordwesten van het eiland Santa Cruz. Het heeft zijn naam te danken aan de vele landleguanen die hier leven. Deze leguanen en andere diersoorten, zoals flamingo's en hagedissen, zult u ongetwijfeld tegenkomen tijdens uw bezoek aan Dragon Hill. Vogelspotters zullen blij verrast zijn met de prachtige vogelsoorten die bewonderd kunnen worden. Al deze diersoorten en meer kunnen gespot worden tijdens een fascinerende wandelingen naar de top van de heuvel.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Op Sullivan Bay, wat gelegen is in het zuidoosten van Santiago Island, vindt u prachtige lavaformaties en lavavelden, die door een vulkaanuitbarsting van meer dan honderd jaar geleden zijn ontstaan. De laatste keer dat de vulkaan uitbarstte was waarschijnlijk rond het jaar 1900. Maar wanneer u over de lavaformaties loopt lijkt het alsof het helemaal niet zo lang geleden gebeurd is en bevind u zich op een waar maanlandschap. Na jaren is er weer wat leven te vinden op de lava. Door zaadjes die de vogels hebben laten vallen zult u cactussen aantreffen.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Dit eiland is een klein vulkanisch eiland en één van de 'jongere' eilanden van de archipel. Het eiland is vernoemd naar de bioloog Bartholomew James Sulivan, wat tevens één van Darwins beste vrienden was. Bartolomé is één van de meest fascinerende eilanden van de Galapagos-archipel en is de thuisbasis van unieke dieren-en plantensoorten. Het eiland trekt jaarlijks ongeveer 80.000 toeristen naar de Galapagoseilanden, wat u absoluut niet zal verbazen wanneer u voet aan wal zet van dit wonderbaarlijke eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

De witte zandstranden van het oord La Bachas trekken niet alleen reizigers aan. Maar wanneer u het indrukwekkende landschap van dichtbij bekijkt, zult u zien dat er ook talrijke zeeschildpadden zijn die zich hier nestelen. U kunt onder andere een kijkje nemen bij de kleine jonge zeeschildpadden tijdens hun eerste bezoekje aan de zee. Een andere onvergetelijke ervaring is om met deze leuke dieren te zwemmen. Bereid u voor op prachtige witte stranden en een azuurblauwe zee waar u heerlijk een dagje kunt ontspannen.

Aankomst 13:00

Vertrek 14:00

Daphne eiland is een vulkaaneiland en onderdeel van de Galapagos eilanden. De krater van de vulkaan bevindt zich op 120 meter boven de zeespiegel. Daphne eiland bestaat uit twee kleinere eilanden genaamd Daphne Minor en Daphne Major wat beiden vulkaankegels zijn die door de erosie over steile wanden en lavarotsen beschikken. Het aantal bezoeken aan de eilanden is door de Galapagos National Park service ingeperkt. Bezoeken aan Daphne eiland zijn nu alleen mogelijk voor onderzoek.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

De Galapagoseilanden liggen op 965 kilometer afstand van het Zuid-Amerikaanse vasteland en bestaan uit 14 grotere eilanden en talrijke kleine onbewoonde eilanden. Nort Seymour is een van de kleine en ongebewoonde eilanden. Het ligt ten noorden van Santa Cruz. Nort Seymour staat voraal bekend om haar broedkolonies van blauwpootgenten en de Amerikaanse Fregatvogels.

Aankomst 08:00

Vertrek 11:30

Cerro Tijeretas gelegen in het westen van het eiland San Cristobal, dat tot de Galapagoseilanden behoort.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 22

U vaart op:

Celebrity Flora

Geniet van de elegante sfeer en luxe aan boord van de Celebrity Flora. Dit indrukwekkende schip is ontworpen om u niet alleen de Galapagoseilanden te laten zien, maar daadwerkelijk te laten ervaren.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

USD, GBP

Passagiers:

100
Leer meer over Celebrity Flora

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Flora