greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17147466

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Xpedition

Celebrity Cruises
1 / 40
Celebrity Xpedition combineert luxe met duurzaamheid
Geniet van prachtig uitzicht vanuit elke hut
Proef de heerlijke gerechten in Darwin's Restaurant

Bestemming

Ecuador

Reisduur

7 Nachten

Route

Vertrek 15:00

Vanaf de boot, voordat u in de haven aanlegt, krijgt u al de eerste indrukken van het eiland. Fregatvogels die boven de haven vliegen, blauwvoetgenten die uitrusten op de rotsen en de vissen die door het helderblauwe water schieten. Baltra is één van de eilanden van de Galapagos-archipel, en is slechts 27 vierkante kilometer groot. Ook al is het geen groot eiland, een prachtige omgeving is gegarandeerd. Voor de meeste reizigers naar de Galapagos Eilanden is Baltra hun eerste kennismaking, aangezien zich op het eiland de internationale luchthaven bevindt.

Aankomst 15:30

Vertrek 18:00

De Galapagoseilanden liggen op 965 kilometer afstand van het Zuid-Amerikaanse vasteland en bestaan uit 14 grotere eilanden en talrijke kleine onbewoonde eilanden. Nort Seymour is een van de kleine en ongebewoonde eilanden. Het ligt ten noorden van Santa Cruz. Nort Seymour staat voraal bekend om haar broedkolonies van blauwpootgenten en de Amerikaanse Fregatvogels.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:30

Het eiland South Plaza is klein maar zeker een bezoekje waard. Door het kleine oppervlak, een lengte van slechts 23 meter, heeft u niet veel tijd nodig om het hele eiland te ontdekken. Desalniettemin wilt u dit eiland zeker niet overslaan aangezien hier buitengewone soorten flora te ontdekken zijn. De vegetatie op het eiland, wat vooral bestaat uit Sesuvium kan, afhankelijk van het seizoen, van kleur veranderen. In het regenseizoen treft u een intens groene kleur aan en in het droge seizoen kan het oranje of zelfs paars zijn.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Santa Fe is een van de Galapagos-eilanden. Het is 24 km² groot en het hoogste punt van het eiland ligt 259 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in het centrum van de archipel, ten zuidoosten van Santa Cruz. Het eiland bestaat uit de restanten van een oud schildvulkaan.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:30

Punta Pitt ligt in het oostelijke puntje van het eiland San Cristóbal, dat tot de Galapagoseilanden behoort. In Punta Pitt kunt u verscheidene tropische zeevogels spotten. De lagoon op het eiland wordt gebruikt als zoutmijn.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

De stad Puerto Bacquerizo is een bekende plek onder reizigers. Dit is omdat het de hoofdstad is van de Ecuadoraanse provincie Galapagos is en omdat het als poort dient naar de andere Galapagos eilanden. De relatief kleine stad biedt huisvesting aan ruim 5500 mensen die jaarlijks vele reizigers verwelkomen. De stad biedt ook plek voor vele interessante vogelsoorten, die zich niet zomaar weg laten jagen door de lokale bevolking. Zo zult u er fregatvogels en pelikanen zien, maar ook andere diersoorten zoals zeeleeuwen.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:30

De geschiedenis van deze hele bijzondere brievenbus gaat terug naar het jaar 1793. In dit jaar arriveerden een aantal walvisvaarders aan wal van het eiland en plaatsten de brievenbus. Het doel was om hier brieven te posten, in de hoop dat de volgende zeevaarders naar de juiste bestemming voeren om de brieven af te leveren. Tegenwoordig werkt deze brievenbus met precies hetzelfde systeem en kunnen reizigers een brief posten en er een meenemen als ze naar de juiste bestemming doorreizen.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Reizigers die de Cormorant Point bezoeken zullen zich niet eenzaam voelen op het eiland Florena. Het is namelijk ook de 'ontmoetingsplaats' voor vele flamingo's, maar ook voor andere vogels. Wilt u deze prachtige en intrigerende dieren eens goed van dichtbij bekijken, plan dan een bezoek aan de Flamingo Lagoon. Een andere blikvanger is het 'groene strand', dat is ontstaan door de olijfgroene kristallen in het zand. Dit strand is zeer zeldzaam, aangezien er maar vier van dit soort stranden op de hele wereld zijn.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:30

Deze baai is gevormd door de samenvoeging van de vulkanen Sierra Negra en Alcedo Volcano die tegenwoordig tot de meest actieve vulkanen van de wereld behoren. Door de biodiversiteit is het een waar paradijs voor watersportliefhebbers, zoals duikers. Ook de dierenspotters zullen worden verblijdt in dit gebied. Zo vindt u hier pinguïns in grote getalen, de grootste soort iguanas en ook de groene zeepadden zijn goed vertegenwoordigd. Maak een boottocht met een gids en met een beetje geluk spot u zelfs een walvis!

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Punta Moreno bevindt zich in het westen van het eiland Isabela. Langs de rotsachtige kusten kunt u de vele pinguïns en vogels bekijken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 27

U vaart op:

Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition, met zijn lengte van 90 meter, wordt gezien als het perfecte ontdekkingsreiziger schip. Het is een exclusieve, spannende, kleine en gezellige, maar vooral een heel indrukwekkende reis!

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

48
Leer meer over Celebrity Xpedition

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Xpedition