greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17670281

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Xpedition

Celebrity Cruises
1 / 39
Celebrity Xpedition combineert luxe met duurzaamheid
Geniet van prachtig uitzicht vanuit elke hut
Proef de heerlijke gerechten in Darwin's Restaurant

Bestemming

Ecuador

Reisduur

7 Nachten

Route

Vertrek 15:00

Vanaf de boot, voordat u in de haven aanlegt, krijgt u al de eerste indrukken van het eiland. Fregatvogels die boven de haven vliegen, blauwvoetgenten die uitrusten op de rotsen en de vissen die door het helderblauwe water schieten. Baltra is één van de eilanden van de Galapagos-archipel, en is slechts 27 vierkante kilometer groot. Ook al is het geen groot eiland, een prachtige omgeving is gegarandeerd. Voor de meeste reizigers naar de Galapagos Eilanden is Baltra hun eerste kennismaking, aangezien zich op het eiland de internationale luchthaven bevindt.

Aankomst 16:00

Vertrek 18:00

Black Turtle Cove is een inham in het noorden van het eiland Santa Cruz van de Galapagos Eilanden. Het maakt onderdeel uit van het Galapagos National Park en is daardoor ook een stukje beschermd natuurgebied. Toch zijn reizigers welkom om dit prachtige stukje natuur te bewonderen. Tijdens een boottocht over het water zult u prachtige wilde dieren tegenkomen. Zo zwemmen er zeeschildpadden en roggen, maar zult u ongetwijfeld ook pelikanen en reigers tegenkomen tijdens uw bezoek. Naast de fascinerende wilde dieren zullen ook de prachtige mangroven u betoveren.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:00

De rode kleur van het landschap dankt het eiland Rabida aan de mineralen in het vulkanisch gesteente, die het zand rood kleuren. Op het slechts 5 km² grote eiland bevindt zich een geweldige leefomgeving voor vogels en planten. Bezoekers worden beloond met een uniek uitzicht op de zee en het platteland.

Aankomst 15:00

Vertrek 18:00

Puerto Egas is een populaire bestemming onder reizigers en dat is goed te begrijpen. Een kustlijn die bestaat uit zwarte lava waar erosie plaats gemaakt heeft voor lava-baden en inhammen waar de verschillende diersoorten zich vestigen. De naam van het eiland refereert naar Dario Egas, de eigenaar van de zoutmijn die ooit de enige producent van zout was in het hele land. Tegenwoordig is van die zoutwinning nog wel het een en ander te zien. Maar vooral de indrukwekkende natuur, de vele dieren die u verwelkomen en het aangename weer zullen uw hart veroveren.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:00

De Galapagoseilanden zijn één van de belangrijkste historische regio's van de wereld met betrekking tot de natuur. Caleta Tagus staat ook bekend als Isla Isabela en behoort tot de 14 grootste eilanden van de Galapagos-archipel. Pinguïns, Noddz zeevogels, pelikanen en blauwvoetgenten leven in de fonkelende baai van Caleta Tagus. Op het grootste eiland van de archipel is genoeg te zien en te beleven. Zo is een wandeling naar het historische Wall of Tears zeker aan te raden, dan kunt u alle flora en fauna van het eiland ontdekken!

Aankomst 14:00

Vertrek 18:00

Punta Espinoza ligt in het noordoosten van het eiland Fernandina. Het eiland bestaat vooral uit vulkanisch gesteente.

Aankomst 07:00

Vertrek 10:30

-

Aankomst 14:30

Vertrek 17:30

Vanaf het oppervlak van Punta Vicenta Roca ziet u prachtige rotsformaties en stenen in waanzinnige kleuren. Maar de ware schoonheid zult u onderwater aantreffen. Punta Vicenta Roca wat gelegen is op het eiland Isabela is de ideale plaats voor snorkelaars en duikers. Het water is buitengewoon helder wat ervoor zorgt dat u een ongekend diep zicht heeft op wat er onder u gebeurd. Gigantische scholen met zeldzame vissen, zeepaardjes, zeeduivels en prachtig koraal zijn slechts een fractie van wat u te zien zult krijgen.

Aankomst 07:00

Vertrek 11:30

Dit eiland is een klein vulkanisch eiland en één van de 'jongere' eilanden van de archipel. Het eiland is vernoemd naar de bioloog Bartholomew James Sulivan, wat tevens één van Darwins beste vrienden was. Bartolomé is één van de meest fascinerende eilanden van de Galapagos-archipel en is de thuisbasis van unieke dieren-en plantensoorten. Het eiland trekt jaarlijks ongeveer 80.000 toeristen naar de Galapagoseilanden, wat u absoluut niet zal verbazen wanneer u voet aan wal zet van dit wonderbaarlijke eiland.

Aankomst 14:30

Vertrek 17:00

De witte zandstranden van het oord La Bachas trekken niet alleen reizigers aan. Maar wanneer u het indrukwekkende landschap van dichtbij bekijkt, zult u zien dat er ook talrijke zeeschildpadden zijn die zich hier nestelen. U kunt onder andere een kijkje nemen bij de kleine jonge zeeschildpadden tijdens hun eerste bezoekje aan de zee. Een andere onvergetelijke ervaring is om met deze leuke dieren te zwemmen. Bereid u voor op prachtige witte stranden en een azuurblauwe zee waar u heerlijk een dagje kunt ontspannen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 27

U vaart op:

Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition, met zijn lengte van 90 meter, wordt gezien als het perfecte ontdekkingsreiziger schip. Het is een exclusieve, spannende, kleine en gezellige, maar vooral een heel indrukwekkende reis!

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

48
Leer meer over Celebrity Xpedition

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Galapagos Eilanden vanaf Baltra, Galapagos Eilanden met de Celebrity Xpedition