Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome) met de Nautica

10 nachten, 11 havens met deNauticaOceania Cruises#17088553
Inbegrepen:
  • volpension
  • Exclusieve kunstverzameling aan boord
  • Breid uw kennis uit in de wijnproeverij
  • Meerderheid van de cabines hebben een balkon
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Nautica
  • Middellandse Zee
  • Civitavecchia (Rome)
  • Barcelona, Spanje
  • 10 nachten
  • 29-10-2025
  • 17088553
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Civitavecchia (Rome), ItaliëInscheping19:00
vertrek 19:00
Civitavecchia (Rome), Italië
Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto
2Napels, Italië07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Napels, Italië
Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.
3Palermo, Sicilië08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Palermo is gelegen aan de noordkust van Sicilië. In Palermo vindt u tal van attracties, variërend van enkele paleizen, musea en galerieën. De vele plaatsen nodigen u uit om te genieten van een heerlijk drankje tijdens het kijken naar het kleurrijke leven.
4Olbia, Italië09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Olbia is een van de grootste steden van Sardinië en is gelegen in het noordoosten van het eiland. De stad ligt aan de Golf van Olbia en ten noorden van de beroemde Costa Smeralda. Olbia onderscheidt zich in het bijzonder door zijn provinciale karakter en de smalle, gezellige straatjes, die ideaal zijn voor een korte wandeling door de stad.
5Ajaccio (Corsica), Frankrijk08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.
6Monte Carlo, Monaco08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.
7Marseille, Frankrijk07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.
8Port Maó, Menorca08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Port Maó ligt op het Baleareneiland Menorca, het zuster eiland van Mallorca. Het eiland heeft een prachtige natuurlijke textuur, waardoor u hier nog steeds veel ongerepte stranden, kleine baaitjes en geweldige flora en fauna kunt vinden. In Maó vindt u tal van historische gebouwen, musea en winkels.
9Alicante, Spanje10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Alicante heeft u talrijke bezienswaardigheden te bieden. Naast verscheine historische bouwwerken, zoals de burcht San Fernando of de stierenvechten arena, nodigen de promenade en de oude binnenstad u uit voor een heerlijke wandeling of een middagje shoppen.
10Valencia, Spanje08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.
11Barcelona, SpanjeOntscheping06:00
aankomst 06:00
Barcelona, Spanje
Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.
Oceania Cruises# 17088553

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome) met de Nautica

10 nachten, 11 havens met de Nautica
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Civitavecchia (Rome), Italië
    Inscheping
    2
    Napels, Italië
    3
    Palermo, Sicilië
    4
    Olbia, Italië
    5
    Ajaccio (Corsica), Frankrijk
    6
    Monte Carlo, Monaco
    7
    Marseille, Frankrijk
    8
    Port Maó, Menorca
    9
    Alicante, Spanje
    10
    Valencia, Spanje
    11
    Barcelona, Spanje
    Ontscheping