greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17658197

Geniet van een 15daagse cruise naar Rotterdam

Holland America Line
1 / 47
Nieuwste Pinnacle Classe schip
Grand Dutch Cafe
Livemuziek: B.B. King's Blues Club

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Rotterdam

Eindpoort

Rotterdam, Nederland

Route

Vertrek 19:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Het Heimaey Island is een vulkanisch eiland dat tot de archipel van de Westman-eilanden behoort, wat zich bevindt aan de zuidkust van IJsland. Met haar ruim 4.000 inwoners is Heimaey Island het enige eiland van de Vestmannaeyjar eilanden dat bewoond is. De laatste vulkaan die uitbarstte op het eiland was de Eldfell vulkaan in 1973. De inwoners werden geëvacueerd voordat de huizen werden bedekt door al het zwarte as. Tegenwoordig ligt er geen zwart as meer, maar zijn de daken versierd met vrolijke kleuren.

Aankomst 08:00

Vertrek 08:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

South Queensferry ligt aan de oevers van de Firth of Forth, niet ver van Edinburgh. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Schotse stad Edinburgh, is een bezoekje een echte must. Ook in South Queensferry zelf zult u zich niet snel vervelen. Zo zult u onder andere tijdens een wandeling door de stad de Forth Brigdes tegenkomen. The Forth Bridge zelf is 125 jaar geleden gebouwd en is een architectonisch hoogstandje dat tegenwoordig in de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het is ook mogelijk om onder de in totaal vier bruggen door te varen.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren

De Hardangerfjord is 160 km lang en is gelegen aan de zuidwestelijke kust van de Atlantische Oceaan in Noorwegen. Het eiland Varaldsøy gelegen in het midden van een fjord. De provincie rond de Hardanger fjord heet Fylke Hordaland. Tegenover de fjord zijn de eilanden Stord, Bømlo en Tysnesøy gelegen. Op het diepste punt is het Hardanger fjord 725 m diep.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 36

U vaart op:

Rotterdam

Het spiksplinternieuwe Pinnacle Class schip de Rotterdam staat gereed om u de cruise van uw leven te bezorgen! Afgelopen voorjaar ging het zusterschip van de Koningsdam voor het eerst ter water. Stap aan boord en cruise mee naar Noord- en Oost-Europa.

Bouwjaar:

2021

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2668
Leer meer over Rotterdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Geniet van een 15daagse cruise naar Rotterdam