greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17278108

Geniet van een 15daagse cruise naar Southampton (Londen)

Celebrity Cruises
1 / 32
Ervaar de indrukwekkende Magic Carpet
Beleef een heerlijk ontspannen dag in de Rooftop Garden
Geniet van een heerlijk zonnige dag op het zonnendek

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Celebrity Apex

Route

Vertrek 16:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Stavanger is een van de belangrijkste steden van Noorwegen en droeg in 2008 de titel "Culturele hoofdstad van Europa". Maak een wandeling door de stad waar de kathedraal uit de 12e eeuw het stadsbeeld domineert. In het historisch centrum van de stad zijn er vele kleine wit geschilderde houten huizen te vinden. Ook kunt u een uitstapje maken naar het Lysefjord, dat op het diepste punt 500 meter diep is. Vanaf de Preikestolen, een 600 meter hoog platform, heeft u een prachtig uitzicht over het fjord en de complete omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad Olden ligt aan de Innvik Fjord in Noorwegen. Vanaf hier kunt u uitstapjes naar de Briksdal gletsjer ondernemen.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De studentenstad Molde biedt voor elke bezoeker iets. U hebt een adembenemend uitzicht vanaf de berg Varden (407 m) en de berg Tusten (696 m).

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Het magische Trondheim in Noorwegen is het hele jaar door bewonderenswaardig. De knusse gekleurde huisjes die de oever van de Nidelva rivier sieren zijn zowel met zonnig weer een leuk gezicht als met een flinke laag sneeuw over de daken tijdens het winterseizoen. Trondheim is de op twee na grootste stad van Noorwegen en zal u weten te charmeren met zijn mooie natuur, historische gebouwen en boeiende musea. Ook zijn er schitterende wandel- en fietsroutes voor de actieve reizigers.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Honningsvåg heeft een gunstige locatie en is op slechts 40 km van de Noordkaap gelegen. Het is het meest noordelijke plaatsje op het Europese vasteland. In de zomermaanden is de haven van het dorp het contactpunt van vele cruiseschepen. De stad focust op toerisme en op visserij. De haven ligt beschut en hierdoor zitten hier veel soorten vissen om te vangen. In de stad zijn cafés, winkeltjes en restaurants om een dag te genieten van de prachtige stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

In de grootste stad van Noorwegen, Tromsø, vindt u niet alleen de meest noordelijke universiteit, maar ook de meest noordelijke kathedraal van de wereld genaamd IJszeekathedraal. De stad heeft een veelbewogen geschiedenis. De belangrijkste bezienswaardigheid is het ervaringscentrum Polaria. Hier kunt u kennis maken met het poolgebied. U kunt hier onder andere meer te weten te komen over de verschillende poolexpedities. Om een beeld te krijgen van de stad en haar omgeving is een tocht met de kabelbaan zeker een aanrader.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 22

U vaart op:

Celebrity Apex

Celebrity Cruises verwelkomt u op het nieuwe schip de Celebrity Apex! Ontdek de Magic Carpet en zweef over de zee of drink even een heerlijk kopje koffie in de Rooftop Garden! De Apex zal uw cruise ervaring naar een hoger niveau tillen!

Bouwjaar:

2020

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2910
Leer meer over Celebrity Apex

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Geniet van een 15daagse cruise naar Southampton (Londen)