greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17697317

Geniet van een 19daagse cruise naar Kopenhagen

Regent Seven Seas Cruises
1 / 41
Groot showtheater
Hardloopbaan op het zonnedek
Grote, goed gevulde bibliotheek

Bestemming

Europa

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Mariner

Route

Vertrek 19:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Aankomst 13:00

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel 'Sinjoren' genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam 'koekenstad', vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Lysekil is een stad in de Zweedse provincie Västra Götalands län en de historische provincie Bohuslän. Het oudste deel van de stad ligt bij de haven in het noorden en het nieuwe stadscentrum bij de zuidelijke haven, met gebouwen in de romantische Art Nouveau stijl. Daar bevinden zich ook het Bohusmuseum en het Huis van de Zee, een aquarium met 109 vissoorten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Århus is de op een na grootste stad van Denemarken. De plaats is al bewoond tijdens de tijd van de Vikingen. U kunt bijvoorbeeld het openluchtmuseum "Den Gamle By" of de dom van Århus bezoeken.

Aankomst 06:00

Vertrek 23:00

Vroeger was het een klein vissersdorp, vandaag de dag een moderne en bekende plaats aan de Oostzee. Warnemünde heeft haar gasten veel te bieden. Neem een kijkje bij de kotter en proef echte verse vis of breng een bezoek aan een van de vele historische huizen. De kilometer lange promenade nodigt u uit voor een prachtige wandeling. Verder kunt u nog een blik werpen op het Warnemünde symbool: een in 1897 gebouwde vuurtoren. Voor entertainment is in Warnemüde ook gezorgd. Een casino, vele boetiekjes en excellente restaurants nodigen u uit voor een bezoek.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ervaar Klaipėda, een stad waar u de perfecte combinatie van oud en nieuw kunt vinden. De voormalige Pruisische hoofdstad heeft een Duitse smaak in haar architectuur. Dit is goed terug te zien in de geplaveide oude binnenstad en de enige overgebleven toren van het rode bakstenen kasteel. De haven van Klaipėda is ook de enige haven in Litouwen waar grote cruiseschepen kunnen aanmeren. De stad bestaat uit drie delen: de oude stad, de nieuwe stad en Smiltynė. Smiltynė heeft veel bezienswaardigheden, maar is alleen per veerboot te bereiken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 29

U vaart op:

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner is het eerste schip ooit wat haar klanten uitsluitend exclusieve suites en hutten met balkon biedt. Er zijn vier gastronomische restaurants en persoonlijke service van het hoogste niveau.

Bouwjaar:

2001

Passagiers:

684
Leer meer over Seven Seas Mariner

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Geniet van een 19daagse cruise naar Kopenhagen