Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Rio de Janeiro met de Marina

26 nachten, 17 havens met deMarinaOceania Cruises#16789961
Inbegrepen:
  • volpension
  • Kookschool op zee
  • Live muziek in de Marina Lounge
  • Doe mee aan een schilderworkshop
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Marina
  • trans-Atlantisch
  • Rio de Janeiro
  • Lissabon, Portugal
  • 26 nachten
  • 05-04-2025
  • 16789961
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Rio de Janeiro, BraziliëInscheping21:00
vertrek 21:00
Rio de Janeiro, Brazilië
Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.
2Armação dos Búzios, Brazilië07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Armação dos Búzios, Brazilië
Armação dos Búzios, in het kort ook Búzios, ligt ten oosten van Rio de Janeiro op een 16 km² groot schiereiland. In Búzios vindt u talrijke designerwinkels, bars en restaurants. Actieve bezoekers kunnen surfen en scubaduiken. Daarnaast kan er op de prachtige stranden genoten worden van de zon en van boulevards. Een prachtig natuurgebied dat u zeker bezoeken moet, is het Ponta da Lagoinha Highlights van Armação dos Búzios
3op zee
4Salvador da Bahia, Brazilië08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.
5Maceió, Brazilië10:0020:00
aankomst 10:00vertrek 20:00
De stad met ongeveer 900.000 inwoners is altijd erg populair onder de toeristen vanwege de lange witte stranden en het achterland met mango en kokos tuinen.
6Recife, Brazilië08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Recife is gelegen in het noordoosten van Brazilië, direct aan de Atlantische Oceaan. Het landschap in en rond Recife biedt bergen, grote schelpdieren, koraalriffen en prachtige stranden. Recife is portugees voor rif. De stad heeft deze naam gekregen, omdat het door een groot zwart rif beschermt wordt. De stad ligt verspreid over eilanden. Bruggen zijn gebouwd om de stadsdelen met elkaar te blijven verbinden. Het gebied heeft het hele jaar heerlijk tropisch weer, waardoor het een ideale cruisebestemming is.
7op zee
8op zee
9op zee
10op zee
11Porto Grande, Kaapverdië08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
De haven Porto Grande behoort tot de stad Mindelo op de Kaapverdische Eilanden. Door de Britten en de steeds toenemende handel, werd de haven een van de belangrijkste plaatsen. Vandaag de dag zult u de warme gastvrijheid, kleurrijke carnaval en een azuurblauwe zee ervaren.
12op zee
13Dakar, Senegal07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Dakar is de hoofdstad en gelijktijdig ook de grootste stad van Senegal. Het verbindt de moderne flair van de stad met de traditionele Afrikaanse levenswijze. Het is een stad van contrasten, waar paard en wagen op de snelweg rijden en glimmende auto's door kleine zandwegen rijden. De schoonheid van Dakar komt niet van de architectuur, maar van de lokale mensen en de gezellige sfeer die hier hangt. De oorspronkelijke marktjes, musea, kunstgallerieën, filmfestivals en de uitstekende Afrikaanse keuken kenmerken de stad en zorgen voor bedrijvigheid in deze havenstad.
14op zee
15op zee
16San Sebastian, La Gomera, Spanje08:0021:00
aankomst 08:00vertrek 21:00
San Sebastian is de hoofdstad van het eiland La Gomera dat behoort tot de Canarische Eilanden. Een bijzonder hoogtepunt is de fontein in de stad, waarover wordt gezegd dat Columbus hier zijn watervoorraad zou hebben bijgevuld voor zijn reis naar Amerika. Bovendien zijn de kerk van Nuestra Señora de la Asunción of de rots van Los Roques de moeite waard om te bezichtigen. In de stad zijn verschillende soorten stranden, zodat er voor ieder wat wils is. In het centrum zijn er prachtige gebouwen te bezichtigen in Canarische stijl.
17Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje06:0022:00
aankomst 06:00vertrek 22:00
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.
18Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.
19Funchal, Portugal09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
20op zee
21Casablanca, Marokko07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.
22Gibraltar, Engeland10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.
23Almería, Spanje08:0020:00
aankomst 08:00vertrek 20:00
Almería is een oude havenstad, gelegen in de regio Andalusië in het zuiden van Spanje. De stad geeft u een romantisch beeld met haar nauwe straatjes en witte huizen. Almería biedt u vele historische bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Andalusië, het symbool van de stad. De mooie stranden nodigen u uit voor een duik in het water of een ontspannen dag op uw handdoek.
24Málaga, Spanje07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.
25Cádiz, Spanje07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Cádiz, Spanje
Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.
26Lissabon, PortugalOvernachting10:00
aankomst 10:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
27Lissabon, PortugalOntscheping
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
Oceania Cruises# 16789961

trans-Atlantisch vanaf Rio de Janeiro met de Marina

26 nachten, 17 havens met de Marina
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Rio de Janeiro, Brazilië
    Inscheping
    2
    Armação dos Búzios, Brazilië
    3
    op zee
    4
    Salvador da Bahia, Brazilië
    5
    Maceió, Brazilië
    6
    Recife, Brazilië
    7
    op zee
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    Porto Grande, Kaapverdië
    12
    op zee
    13
    Dakar, Senegal
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    San Sebastian, La Gomera, Spanje
    17
    Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje
    18
    Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje
    19
    Funchal, Portugal
    20
    op zee
    21
    Casablanca, Marokko
    22
    Gibraltar, Engeland
    23
    Almería, Spanje
    24
    Málaga, Spanje
    25
    Cádiz, Spanje
    26
    Lissabon, Portugal
    Overnachting
    27
    Lissabon, Portugal
    Ontscheping