greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16980452

Geniet van een 43daagse cruise naar Barcelona

Holland America Line
1 / 40
Bezoek de Greenhouse Spa & Salon
Verzameling van prachtige kunstwerken aan boord
Digitale workshops van Windows

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

42 Nachten

Cruise schip

Volendam

Route

Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Punta del Este zal u betoveren met haar verfijnde en gevarieerde omgeving. U kunt over de promenade Avenida Gorlero flaneren, het Casapueblo ontdekken of het beeldhouwwerk "Los Dedos" bewonderen. U zult zich in ieder geval niet vervelen in Punta del Este. De stad is verdeeld in twee delen. De delen zijn compleet tegenovergesteld van elkaar. Een deel heet Playa Mansa. Dit gedeelte is redelijk rustig. Het andere gedeelte, Playa Brava, is drukker.

Aankomst 08:00

Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 14:00

Armação dos Búzios, in het kort ook Búzios, ligt ten oosten van Rio de Janeiro op een 16 km² groot schiereiland. In Búzios vindt u talrijke designerwinkels, bars en restaurants. Actieve bezoekers kunnen surfen en scubaduiken. Daarnaast kan er op de prachtige stranden genoten worden van de zon en van boulevards. Een prachtig natuurgebied dat u zeker bezoeken moet, is het Ponta da Lagoinha Highlights van Armação dos Búzios

Aankomst 08:00

Vertrek 15:00

In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De stad met ongeveer 900.000 inwoners is altijd erg populair onder de toeristen vanwege de lange witte stranden en het achterland met mango en kokos tuinen.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Recife is gelegen in het noordoosten van Brazilië, direct aan de Atlantische Oceaan. Het landschap in en rond Recife biedt bergen, grote schelpdieren, koraalriffen en prachtige stranden. Recife is portugees voor rif. De stad heeft deze naam gekregen, omdat het door een groot zwart rif beschermt wordt. De stad ligt verspreid over eilanden. Bruggen zijn gebouwd om de stadsdelen met elkaar te blijven verbinden. Het gebied heeft het hele jaar heerlijk tropisch weer, waardoor het een ideale cruisebestemming is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 15

U vaart op:

Volendam

De Volendam heeft het thema 'bloemen'. Overal op het schip zult u dit terugvinden in de vorm van echte bloemen of patronen op de meubels. Kom aan boord van de ms Volendam en ervaar een fantastische cruise.

Gerenoveerd in:

2014

Passagiers:

1432
Leer meer over Volendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 42 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Geniet van een 43daagse cruise naar Barcelona