greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17796833

Geniet van een 8daagse cruise naar Athene (Piraeus)

Seabourn
1 / 42
Sky Bar met uitzicht op het terras van het zwembad
Grand Salon met lezingen, live-muziek en evenementen
Uitschuifbare watersport jachthaven

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Seabourn Quest

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Ervaar de magische ontmoetingsplek van oost en west met prachtige bezienswaardigheden. Istanbul ligt aan de noordelijke oever van de Marmara Zee, tussen de Middellandse Zee en de Zwarte Zee in. Istanbul ligt in het Europese Tracië en het Aziatische Anatolië en is daarmee de enige metropool, dat zich op twee continenten bevindt. Talrijke musea, theaters, operahuizen, paleizen en moskeeën nodigen u uit voor een bezoek. Daarnaast vindt u er ook verscheidene cafés, waar charmante dames in uw koffiedik kijken om uw toekomst te voorspellen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De Turkse stad Canakkale ligt in de regio Marmara. Canakkale is zeer bekend om zijn servies productie die in het Ottomaanse Rijk en het buitenland word verkocht. Canakkale is ook een belangrijke stad voor Turkije omdat de lokale troepen daar zijn geplaatst.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Izmir heeft ongeveer 3 miljoen inwoners en ligt aan de Turkse Egeïsche kust. De moderne stad heeft niet alleen talrijke bezienswaardigheden te bieden, het is ook het perfecte startpunt voor een uitstapje. Bovendien is Izmir dankzij haar aangename klimaat in het voorjaar en de herfst een geliefde badplaats.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het eiland Patmos is een Grieks eiland en heeft slechts 3000 inwoners. Men kan het klooster van St. John bezoeken, dat gelegen is op de hoogste heuvel op het eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Spetses is an island and a municipality in the Islands regional unit, Attica, Greece. The main Athenian tourist season lasts for only two months of the year, although most hotels and restaurants are open from Easter until October. Efforts are being made to extend the season with the addition of major events which are The Spetses Classic Yacht Race and The Spetses Mini Marathon.

Aankomst 07:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 35

U vaart op:

Seabourn Quest

In 2011 begon het derde schip van Seabourn aan zijn reis. Laat u betoveren door beeldschone bestemmingen en geniet tegelijkertijd van een ontspannende atmosfeer, exclusieve luxe en onvergetelijke ervaringen.

Bouwjaar:

2011

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Geniet van een 8daagse cruise naar Athene (Piraeus)