greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17432518

Geniet van een droomcruise met de Azamara Quest

Azamara
1 / 21
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

Canada

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Start poort

Montreal, Canada

Route

Vertrek 18:00

De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

De stad Gaspé is het bestuurs- en handelscentrum van het wonderschone schiereiland Gaspé. De stad is de eerste plek waar Jacques Cartier voor het eerste landde in 1534 en eiste het land voor de koning van Frankrijk. Wanneer u in Gaspé bent moet u zeker het Forillon nationale park bezoeken! Hier vindt u hoog boven de zee, kalkstenen rotsen, naaldbossen, velden met wilde bloemen, bergen en nog veel meer. Dit pittoreske landschap zou zo uit een prentenboek kunnen komen.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:30

Charlottetown is een charmant stadje met een nostalgische sfeer. In 1864 is in deze stad de confederatie conferentie gestart, wat uiteindelijk heeft geleid tot de natie van Canada. Charlottetown zal u een tour door de geschiedenis geven. In de stad kunt u overal museums vinden die u meer kunnen laten zien over de historie van de stad en Canada. Het is een rustige stad waar u niet veel drukte zult ervaren. De stad heeft alle voordelen van een grote stad en alles op wandel afstand.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De historische stad Sydney trekt veel toeristen aan vanwege haar mooie gebouwen. Een rondleiding door de oude stad biedt de mogelijkheid om de interessante geschiedenis te leren kennen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in de stad en zult u veel straatmuzikanten zien. Het beschikt ook over een gunstige ligging dichtbij alle belangrijke attracties op het eiland, zoals de wereldberoemde Cabot Trail, louisbourg, de Alexander Graham Bell Museum in het mooie dorp van Baddeck en zes golfbanen!

Aankomst 08:00

Vertrek 15:00

-

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Cap-aux-Meules is een oud stadje dat op een van de Magdalena eilanden ligt. Dit plaatsje is het centrum van het eiland, voornamelijk omdat het momenteel een economische groei ondergaat. Het pittoreske stadje krijgt steeds meer winkels, restaurants en bars erbij. Kom meer te weten over de cultuur en geschiedenis bij het Musée acadien du Québec en bekijk zowel permanente als tijdelijke tentoonstellingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een plaatselijke kookles te volgen bij Gourmande de Nature, waar u de lekkerste en verste gerechten leert te bereiden.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De nationale poëzie hoofdstad van Quebec ligt direct aan de Saint Lawrence rivier in het dichtbevolkte Quebec-Windsor regio. De naam is een beetje misleidend want er lopen maar twee rivierstromen langs de stad. De stad behoort tot een van de oudste steden in Noord-Amerika. In 1908 is er door een haardvuur veel van de historische uitstraling van de stad beschadigd. Toch zal de charmante stad u verrassen met haar talrijke bezienswaardigheden, waaronder het Uruslinen klooster, de Saint Maurice smederij en het circuit Trois-Riviéres.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Geniet van een droomcruise met de Azamara Quest